„Hegelmann“ pratęsė A lygoje pergalių seriją

Kauno rajono „Hegelmann“ namuose susitiko su permainas trenerių štabe išgyvenančiais Vilniaus „Riteriais“. 24-ajame „Optibet A lygos“ ture aikštės šeimininkai rezultatu 1:0 (1:0) palaužė „Riterių“ vairą perėmusio Matthew Silvos auklėtinius.

Kauno „Hegelmann“ laimėjo dar vieną mačą.<br>a lygos nuotr.
Kauno „Hegelmann“ laimėjo dar vieną mačą.<br>a lygos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 30, 2023, 8:44 PM

Rungtynių pradžioje komandos daug galimybių neturėjo, tiesa, 28-ąją minutę Alexo Souzos smūgį blokavo svečių ekipos gynėjas, Filipo Dangubičiaus bandymą atrėmė A. Vitkauskas, o nuo trečiojo Patrico Popescu smūgio „Riteriams“ apsiginti nepavyko ir „Hegelmann“ komanda išsiveržė į priekį.

Antrojo kėlinio pradžioje Haris Handžičius buvo arti to, kad pelnytų įvartį antrose rungtynėse iš eilės, tačiau dabar tam kelią užkirto sėkmingas Rodrigo Josviaki žaidimas.

Per likusį laiką abi komandos turėjo galimybių pakeisti rezultatą švieslentėje, tačiau galiausiai pergalę minimaliu rezultatu iškovojo Kauno rajono „Hegelmann“ ekipa

Penktąją pergalę iš eilės iškovoję kauniečiai su 37 taškais žengia ketvirtoje vietoje, o „Riteriai“ su 15 taškų vis dar lieka paskutinėje turnyro lentelės vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?