Iki rungtynių pabaigos intrigą išlaikę „Panevėžio“ futbolininkai baigė savo pasirodymą Europoje

Ketvirtadienį Marijampolėje dužo „Panevėžio“ futbolo klubo svajonės žengti į trečiąjį UEFA Europos konferencijų lygos atrankos etapą.

 „Panevėžys“ – „Hapoel“<br>Ž.Gedvilos/ELTA nuotr.
 „Panevėžys“ – „Hapoel“<br>Ž.Gedvilos/ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 3, 2023, 6:45 PM, atnaujinta Aug 3, 2023, 8:56 PM

Panevėžiečiai sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:0) su Beer Ševos „Hapoel“ ekipa iš Izraelio, tačiau dėl pralaimėjimo pirmose rungtynėse baigė savo žygį Europoje

Pirmąjį pusvalandį komandoms pasižymėti nepavyko. Nors kamuolį ir kur kas ilgiau kontroliavo „Hapoel“ futbolininkai, pavojingas progas sugebėjo susikurti abi ekipos.

Jau per teisėjo pridėtą laiką puikią progą pasižymėti turėjo panevėžiečiai. Baudos aikštelėje sėkmingai kamuolį priėmė Ariagneris Smithas ir jį pasitaisęs paleido šalia vartų.

53-ąją minutę galiausiai krito įvartis... deja, į „Panevėžio“ vartus. Po standartinės situacijos Linas Klimavičius bandė išmušti kamuolį, tačiau tai darė nesėkmingai ir jį paleido į vartų konstrukciją. Kamuolys atšoko tiesiai prieš Miguelį Vitorą ir „Hapoel“ kapitonas smūgiu su galva pasiuntė kamuolį į vartus.

79-ąją minutę „Panevėžys“ išlygino rezultatą. Po A.Smitho perdavimo Noelis Mbo puikiu smūgiu su galva išlygino rezultatą.

Per likusį laiką lietuviai visais būdais ieškojo įvarčio, o Izraelio futbolininkai išradingiausiais būdais tempė rungtynių laiką. Sėkmė lydėjo „Hapoel“ komandą, kuri ir žengė į kitą etapą.

Pirmosios rungtynės Izraelyje baigėsi panevėžiečių pralaimėjimu 0:1.

Pirmajame atrankos etape „Panevėžys“ 3:2 palaužė „Milsami“ komandą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?