Į „Kauno Žalgirio“ futsal ekipą sugrįžta brazilas Rafa

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda tęsia komplektacijos darbus ir sulaukė pirmojo artėjančio sezono naujoko. Į ekipos gretas grįžta buvęs komandos žaidėjas iš Brazilijos – Rafael Medeiros Rodrigues, trumpiau žinomas kaip Rafa.

Rafa.<br>zalgiris.lt nuotr.
Rafa.<br>zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Aug 4, 2023, 8:29 PM

29-erių futbolininkas kelerius metus yra rungtyniavęs Kauno ekipoje, kuomet komanda dar buvo žinoma „Vyčio“ vardu. Tuo metu, 2018 – 2019 m. UEFA Futsal Čempionų lygoje Rafa prisidėjo prie komandos sėkmės ir padėjo ekipai pirmą kartą pasiekti Elitinį Čempionų lygos etapą.

2020 m. Rafa rungtyniavo stipriausios Brazilijos lygos komandoje „Brasilia Futsal“. Nuo 2021 m. futbolininkas savo jėgas išbandė Portugalijos salės futbolo komandoje „Lusitania dos Acores“, o vėliau tos pačios šalies „Modicus“ ekipoje.

Žaliai baltus marškinėlius nuo šio sezono vilkėsiantis Rafa džiaugiasi grįžimu į salės futbolo ekipą, kurioje žaidėjui pavyko įgyvendinti kai kurias savo svajones.

„Laukiu sugrįžimo į daug laimės akimirkų suteikusią komandą. „Kauno Žalgirio“ ekipa yra pasiekusi aukštą lygį, o pats į ją sugrįžtu labiau subrendęs ir turėdamas daugiau patirties kaip futsal žaidėjas. Džiaugiuosi galėdamas grįžti į savo antruosius namus“, – apie prisijungimą prie ekipos kalbėjo „Kauno Žalgirio“ naujokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.