Stebuklingai išsigelbėję „Arsenal“ po baudinių serijos nukovė trečią finalą pralaimėjusius „Manchester City“ futbolininkus

Anglijoje „Manchester City“ ir „Arsenal“ grūmėsi dėl pirmojo sezono titulo, o galop titaniškų pastangų dėka „Arsenal“ iškovojo pergalę po baudinių serijos ir įteikė trečiąjį iš eilės pralaimėjimą „Community Shield“ taurėje Mančesterio ekipai.

 Fabio Vieira<br> Scanpix nuotr.
 Fabio Vieira<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 6, 2023, 8:50 PM

„Manchester City“ 77-ąją rungtynių minutę dar pirmavo 0:1, tačiau „Arsenal“ išsigelbėjo per 11 pridėtą teisėjo minute. Londono klubo gretose pasižymėjo Leandro Trossardas, kuris ir išplėšė baudinių seriją.

Mančesterio ekipoje Kevinas de Bruyne ir Rodri nesugėbėjo įmušti kol kas svarbiausių sezono įvarčių, o tuo tarpu „Arsenal“ gretose visi futbolininkai pasižymėjo ir galop baudinių seriją laimėjo 4:1.

Trečią kartą „Community Shield“ taurės turnyre suklupę Pepo Guardiolos auklėtiniai prieš tai buvo pralaimėję 2021 ir 2022 metais. Užpernai „Manchester City“ krito prieš „Leister City“, o pernai pralaimėjo prieš „Liverpool“.

Paskutinįkart „Arsenal“ „Community Shield“ taurę buvo laimėję 2020 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.