„Kauno Žalgirio“ futsal ekipoje vėl žais čia anksčiau spindėjęs brazilas Vitinho

„Kauno Žalgirio“ futsal komanda sulaukė dar vieno naujoko. Prie kauniečių ekipos šį sezoną vėl prisijungs buvęs komandos žaidėjas iš Brazilijos – Victor Hugo Pires dos Santos, geriau žinomas kaip Vitinho.

Prie „Kauno Žalgirio“ futsal ekipos prisijungs buvęs komandos žaidėjas iš Brazilijos – Victor Hugo Pires dos Santos, geriau žinomas kaip Vitinho.<br> zalgiris.lt nuotr.
Prie „Kauno Žalgirio“ futsal ekipos prisijungs buvęs komandos žaidėjas iš Brazilijos – Victor Hugo Pires dos Santos, geriau žinomas kaip Vitinho.<br> zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2023, 4:09 PM

24-erių brazilas prie „Kauno Žalgirio“ ekipos pirmąkart prisijungė 2021-ųjų sezone. Per pusmetį „Kauno Žalgirio“ komandoje Vitinho geru žaidimu pasižymėjo Lietuvos čempionate, taip pat padėjo ekipai ir UEFA Futsal Čempionų lygos pagrindinio etapo kovose.

Žaisdamas Kaune per devynis susitikimus Lietuvos čempionate Vitinho pelnė 11 įvarčių, tiksliu smūgiu taip pat pasižymėjo UEFA Futsal Čempionų lygos pagrindinio etapo kovose. Beje, jo tikslus smūgis buvo išrinktas gražiausiu viso UEFA Čempionų lygos pagrindinio etapo įvarčiu.

„Prie komandos ekipos pirmą kartą prisijungiau dar labai jaunas. Paskui, kelis sezonus rungtyniavau kitose ekipose, todėl dabar jaučiuosi patobulėjęs, subrendęs ir išmokęs valdyti savo emocijas. Patirtis komandose, kurios turi skirtingų tautybių ir kultūrų žaidėjų labai padeda tobulėti“, – Žalgiris.lt pasakojo žaidėjas.

2022-aisiais Vitinho prisijungė prie Kazachstano salės futbolo komandos „Atyrau“, o vėliau savo jėgas išbandė Azerbaidžano „Araz“ futsal ekipoje.

„Sugrįžti į „Kauno Žalgirio“ ekipa yra malonu, nes tai komanda, kurioje rungtyniauja talentingi žaidėjai, čia jaučiuosi tikrai laimingas. Šį sezoną stengsiuosi komandai padėti laimėti kuo daugiau trofėjų Lietuvoje ir kuo toliau nukeliauti Čempionų lygoje“, – kalbėjo komandos naujokas Vitinho.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.