„Kauno Žalgiris“ atsisveikino su šeimyninėmis problemomis susidūrusiu saugu

Pasirodymą UEFA Europos Konferencijų lygos atrankoje baigęs „Kauno Žalgiris“ atsisveikino su keliais iki šiol klube rungtyniavusiais futbolininkais.

B. Konate<br>zalgiris.lt nuotr.
B. Konate<br>zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 9, 2023, 11:37 AM

Žaliai baltų marškinėlių nuo šiol nebevilkės prieš sezoną ekipą papildęs Brahimas Konate. 27-erių vidurio saugas susidūrė su šeimyninėmis problemomis ir išreiškė norą grįžti į Prancūziją. Sutartis buvo nutraukta abipusiu susitarimu.

Prancūzijos ir Malio pilietybes turintis žaidėjas „Optibet A lygoje“ šiemet sužaidė 20 rungtynių, 19 pradėjo startinėje sudėtyje, pelnė 2 įvarčius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Dėl jau minėtų problemų B.Konate komandai nepadėjo UEFA Europos Konferencijų lygos atrankos dvikovose su Poznanės „Lech“.

„Brahimas buvo vienas iš komandos lyderių, todėl labai gaila, kad atsidūrė tokioje situacijoje. Šiuo metu žaidėjas koncentruojasi į šeimyninės situacijos sprendimus ir kai vėl galvos apie futbolą, greičiausiai liks rungtyniauti Prancūzijoje“, – sakė klubo prezidentas Mantas Kalnietis.

Naują klubą rado ir „Kauno Žalgirio“ pagrindinėje komandoje keletą oficialių rungtynių LFF taurėje sužaidęs 19-metis krašto gynėjas Nojus Akinis – nuo šiol jis rungtyniaus „Garliavos“ ekipoje.

Kiek anksčiau taip pat išsiskyrė klubo bei Ryano Trotmano keliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.