„Kauno Žalgirio“ futsal ekipoje – naujas vartininkas iš Brazilijos

„Kauno Žalgirio“ futsal komanda toliau pildo savo gretas artėjančiam sezonui. Lietuvos čempionų gretose nuo šiol matysime naują vartininką iš Brazilijos – Jordanas Lucca.

„Kauno Žalgirio“ futsal komandoje žais naujas vartininkas iš Brazilijos – Jordanas Lucca.<br> zalgiris.lt nuotr.
„Kauno Žalgirio“ futsal komandoje žais naujas vartininkas iš Brazilijos – Jordanas Lucca.<br> zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2023, 9:57 AM

„Esu be galo laimingas ir motyvuotas būti „Kauno Žalgirio“ komandos dalimi. Esu pasiruošęs atiduoti visas jėgas ir prisidėti prie mūsų bendros sėkmės aikštėje. Tikiuosi, kad kartu padarysime šio sezono kelionę nepamirštamą!“, – mintimis dalinosi vartų sargas.

29-erių J.Lucca iki šiol rungtyniavo Brazilijos salės futbolo komandose. Pastaruosius kelerius metus ten žaidėjas vilkėjo „Balsas Futsal“ ir „Umuarama“ ekipų marškinėlius.

Naujasis žalgirietis pasakojo, kad Kauno ekipoje stengsis prisidėti prie komandos žaidimo ne tik gindamas vartus, bet ir žaidimu koja.

„Kauno Žalgirio“ ekipos vartininkų gretose toliau matysime ir ilgamečius ekipos žaidėjus. 6-ąjį sezoną žalgiriečių vartus gins Lietuvos salės futbolo rinktinės vartininkas Ernestas Macenis. Taip pat komandoje ir toliau matysime jaunąjį vartininką Vilių Leibenką.

Ekipos naujokas kalbėjo, kad vartininkai kiekvienoje komandoje yra tarsi atskiras skyrius, kuriame visi turi žaisti kaip vienas.

„Ernestas ir Vilius yra puikūs vartų sargai ir labai talentingi žaidėjai. Užmezgėme puikų ryšį ir sklandžiai dirbame kartu. Jų patirtis ir įžvalgos yra neįkainojamos, o viso sezono metu stengsimės padėti ir stumti vienas kitą siekiant tobulumo aikštėje“, – apie darbą su komandos draugais kalbėjo ekipos naujokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.