Jaunojo „Real“ talento šou atnešė pergalę karališkajam klubui

Ispanijos futbolo „La Liga“ pirmenybėse dvidešimtmetis „Real“ talentas Jude‘as Bellinghamas surengė įspūdingą šou ir svariai prisidėjo prie karališkojo klubo pergalės prieš „Almeria“ ekipą.

 Jude'as Bellinghamas<br> SPO/Scanpix nuotr.
 Jude'as Bellinghamas<br> SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2023, 11:49 PM, atnaujinta Aug 20, 2023, 8:48 AM

Madrido „Real“ 3:1 įveikė „Almeria“, o dublį atliko minėtas karališkojo klubo talentas J.Bellinghamas.

Pirmąjį mačo įvartį jau trečiąją minutę įmušė „Almeria“ futbolininkas Sergio Arribas (0:1). Mačo pradžia „Real“ varžovams buvo įspūdinga, tačiau ji netruko ilgai.

Jau po 15-os minučių pirmąjį įvartį į „Almeria“ vartus įkalė J.Bellinghamas, kuris po puikaus komandos draugo perdavimo realizavo įvartį ir išlygino mačo rezultatą (1:1).

Prieš pat pirmojo kėlinio pabaigą „Real“ įmušė dar vieną įvartį, tačiau po VAR peržiūros jis nebuvo įskaitytas ir po pirmosios mačo dalies rezultatas ir toliau buvo lygus (1:1).

Antrojo kėlinio pradžioje ir toliau savo klasę demonstravo J.Bellinghamas. Jaunasis anglas į varžovų vartus 60-ąją minutę įmušė antrąjį įvartį ir kartu dvikovoje užfiksavo dublį (2:1).

Trečiasis „Real“ įvartis krito po 13 minučių, kuomet po J.Bellinghamo perdavimo įvartį į vartus pasiuntė Viniciusas Junior (3:1).

Mačo pabaigoje daugiau rimtesnių progų nebuvo. Po šio mačo „Almeria“ ir visi „Real“ klubo sirgaliai galėjo įsitikinti, kokio talento jaunuolis yra J.Bellinghamas.

Madrido klubas, įveikęs „Almeria“, pasiekė antrąją pergalę naujajame sezone, o tuo tarpu „Almeria“ patyrė antrąjį pralaimėjimą paeiliui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.