„West Ham United“ „Premier“ lygoje paliko „Chelsea“ be pergalių Į aikštelę išbėgęs jaunuolis gavo dovanų

Mažumoje like „West Ham United“ futbloininkai 3:1 (1:1) Anglijos „Premier“ lygoje įveikė „Chelsea“ ir iškovojo pirmąją pergalę naujajame sezone.

 Lucasas Paqueta<br> Scanpix nuotr.
 Lucasas Paqueta<br> Scanpix nuotr.
 Jaunasis sirgalius<br> Scanpix nuotr.
 Jaunasis sirgalius<br> Scanpix nuotr.
 Incidento akimirka<br> Scanpix nuotr.
 Incidento akimirka<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2023-08-20 21:42, atnaujinta 2023-08-20 23:20

Pirmasis mačo įvartis krito jau septintąją minutę, kuomet „West Ham United“ ekipoje įvartį į „Chelsea“ vartus pasiuntė Nayefas Aguerdas (1:0).

Visgi „Chelsea“ nenorėjo kristi be kovos ir 28-ąją mačo minutę atsakomąjį įvartį įmušė Carney’us Chukwuemeka (1:1).

Per likusį laiką pirmoje mačo dalyje abi ekipos nepasižymėjo ir į ilgąją pertrauką ėjo žinodamos, kad antroje pusėje jų laukia įnirtinga kova (1:1).

Kaip ir pirmoje dalyje, taip ir antroje – „West Ham United“ neužtruko, kol pelnė įvartį. 53-ąją mačo minutę smūgį į „Chelsea“ vartus paleido Michailas Antonio ir išvedė West Hamo ekipą į priekį (2:1).

Mačo metu įvyko ir smulkus incidentas – į aikštelę išbėgo jaunasis „West Ham United“, kuriam sekmadienį pasisekė. Jaunuolis gavo savo mylimos komandos žaidėjo marškinėlius, o paskiau apsaugos buvo išlydėtas iš aikštelės. 

Po 14 minučių pirmojo „West Ham United“ įvarčio autorius N.Aguerdas ypač grubiai prasižengė prieš varžovą, gavo raudoną kortelę ir buvo išvarytas iš rungtynių.

Visgi mažumoje likę „West Ham United“ futbolininkai nepasimetė ir ne tik išsaugojo savo turėtą pranašumą, bet ir jį padidino.

Per teisėjo pridėtą laiką 90+5 minutę baudinį į „Chelsea“ vartus smeigė Lucasas Paqueta, kuris įkalė vinį ir uždarė rungtynes (3:1).

Tai buvo pirmoji „West Ham United“ pergalė „Premier“ lygoje šiame sezone, o „Chelsea“ tai buvo pirmasis pralaimėjimas, tačiau Londono klubas vis dar nėra iškovojęs nė vienos pergalės neseniai prasidėjusiose elitinėse Anglijos pirmenybėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.