„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda pasipildė dar vienu naujoku

Lietuvos salės futbolo čempionas „Kauno Žalgiris“ savo sudėtį papildė paskutiniu šio sezono naujoku. Kauno ekipoje artėjantį sezoną žais dar vienas žaidėjas iš Brazilijos – Igoris Rafaelis, geriau žinomas Kassula vardu. Paskutiniu metu žaidėjas vilkėjo Brazilijos futsal komandos „Atlantico“ marškinėlius.

Kauniečiai pasipildė naujoku.<br>zalgiris.lt nuotr.
Kauniečiai pasipildė naujoku.<br>zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Aug 23, 2023, 5:30 PM

24-erių Kassula iki šiol rungtyniavo Brazilijos futsal ekipose. Savo gimtojoje šalyje futbolininkas kurį laiką gynė „Coronel“ ekipos garbę ir pasiekė naują komandos rekordą – 2021–2022 m. per 58 rungtynes pelnė 73 įvarčius ir tapo rezultatyviausiu „Coronel“ žaidėju ekipos istorijoje.

Naujam klubui visas savo jėgas atiduosiantis Kassulo pasakojo, kad viso sezono metus stengsis padėti komandai pasiekti visų užsibrėžtų tikslų – apginti turimus titulus Lietuvoje ir kuo toliau nukeliauti UEFA Futsal Čempionų lygoje.

„Labai džiaugiuosi prisijungęs prie „Kauno Žalgirio“ ekipos. Esu labai laimingas ir motyvuotas pradėti savo kelionę šiame klube. Stengiuosi atiduoti visas savo jėgas mūsų klubui ir prisidėti prie dar vieno pergalingo sezono“, – kalbėjo komandos naujokas.

Naujame sezone „Kauno Žalgirio“ komandoje ir toliau žais 2022–2023 m. sezono viduryje prie ekipos prisijungęs Beleu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką rodo Lietuvoje vykstančios karinės pratybos?