Antrajame kėlinyje įvarčių šou surengęs „RB Leipzig“ sutriuškino „Stuttgart“

„RB Leipzig“ futbolininkai namų Vokietijos futbolo čempionato rungtynėse 5:1 (0:1) sutriuškino „Stuttgart“ komandą.

 Antrajame kėlinyje įvarčių šou surengęs „RB Leipzig“ sutriuškino „Stuttgart“<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Antrajame kėlinyje įvarčių šou surengęs „RB Leipzig“ sutriuškino „Stuttgart“<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 25, 2023, 11:33 PM

35-ąją minutę Davidas Raumas suklydo atlikdamas perdavimą savo aikštės pusėje ir tuo pasinaudojęs Serhou Guirassy pelnė nesunkų įvartį.

Antrasis kėlinys tragiškai prasidėjo „Stuttgart“ vartininkui Alexanderiui Nubeliui. 51-ąją minutę vartininkas išmušinėdamas kamuolį pataikė į varžovų puolėją Benjaminą Henrichsą, o nuo šio kamuolys įskriejo į vartus.

Praėjus dviem minutėms A.Nubelis nesugebėjo pagauti kamuolio ir Loisas Openda iš kelių metrų stovėdamas prieš tuščius vartus pelnė įvartį. Svečių laimei, po VAR peržiūros šis įvartis buvo atšauktas.

Visgi antrojo įvarčio „RB Leipzig“ sulaukė. Xavi Simonsas 63-ąją minutę atliko perdavimą baudos aikštelėje buvusiam Dani Olmo ir šis atlikęs verpstė atliko tobulą smūgį į apatinį vartų kampą ir išvedė šeimininkus į priekį.

Galiausiai savo įvartį pelnė ir L.Openda. Puolėjas po D.Raumo perdavimo smūgiu su galva plenė trečiąjį savo komandos įvartį.

„Stuttgart“ košmaras ties tuo nesibaigė. Kevinas Kamplas atliko galingą tolimą smūgį į vartus, o su varžovo rikošeto pagalba kamuolys atsidūrė vartuose.

Galiausiai penktąjį įvartį pelnė X.Simonsas. Talentingasis nyderlandas išbėgęs į greitą ataką atliko smūgį, tačiau A.Nubelis šį atrėmė. Visgi kamuolys patogiai atšoko X.Simonsui ir šis pataisęs smūgį pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Tiek „RB Leipzig“, tiek „Stuttgart“ komandos po dviejų turų turi po 3 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.