„Kauno Žalgiris“ su Rumunijos klubu sutarė dėl R. Latouchento perėjimo

Baigiantis vasaros perėjimų langui „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas atliko dar vieną ėjimą rinkoje ir su Galacio „Otelul“ klubu sutarė dėl Rosario Latouchento perėjimo.

 „Kauno Žalgiris“ su Rumunijos klubu sutarė dėl R. Latouchento perėjimo<br> L. Žemgulio nuotr.
 „Kauno Žalgiris“ su Rumunijos klubu sutarė dėl R. Latouchento perėjimo<br> L. Žemgulio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Aug 30, 2023, 11:56 AM

27-erių metų futbolininkas, kurio kontraktas su Kauno ekipa galiojo iki 2024-ųjų metų sezono pabaigos, savo karjerą nuo šiol tęs aukščiausioje Rumunijos futbolo lygoje.

„Otelul“ ekipa praėjusiame sezone varžėsi antroje pagal pajėgumą šalies lygoje ir iškovojo kelialapį į stipriausią Rumunijos divizioną. Po septynių turų Rumunijoje Galacio komanda šiuo metu užima 13 vietą tarp 16 komandų.

Prieš sezoną „Kauno Žalgirį“ papildęs prancūzas vilkėdamas žaliai baltus marškinėlius visuose turnyruose spėjo sužaisti 28 rungtynes, per kurias pelnė įvartį ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Labiausiai „Kauno Žalgirio“ gerbėjams įstrigti turėjo R.Latouchento įvartis ir rezultatyvus perdavimas LFF taurės turnyro rungtynėse su Vilniaus „Žalgiriu“, kuriose kauniečiai Dariaus ir Girėno stadione pergalę šventė rezultatu 3:0.

Kaip ir į aukščiausią Lenkijos lygą persikėlęs Antonas Fase, taip ir R.Latouchentas dėmesį į save atkreipė UEFA Europos Konferencijų lygos atrankos rungtynėse su Poznanės „Lech“ klubu, o paskutiniu metu „Kauno Žalgirio“ marškinėlių jau nevilkėjo.

Kauno Žalgiris“ dėkoja futbolininkui už Kaune praleistą laiką ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.