Lietuvos teisėjos dirbs UEFA čempionių lygos atrankos turnyruose Danijoje ir Norvegijoje

Rugsėjo mėnesio pradžioje startuos atrankos turnyrai į UEFA moterų Čempionių lygos turnyrą. Vienas tokių turnyrų vyks Šiauliuose, kur startuos „Gintra“, tačiau lietuviškų akcentų bus ir kitur.

 Lietuvos teisėjos dirbs moterų UEFA čempionų lygos rungtynėse<br> LFF.lt nuotr.
 Lietuvos teisėjos dirbs moterų UEFA čempionų lygos rungtynėse<br> LFF.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lff.lt

Sep 5, 2023, 9:48 AM

Dvi Lietuvos teisėjos rugsėjo 6–9 dienomis pakviestos dirbti į Danijoje vyksiantį atrankos mini turnyrą, kuriame dėl vienintelio kelialapio į kitą etapą susirungs keturios ekipos.

Tai – pagrindinė teisėja Jurgita Mačikunytė bei teisėjos asistentė Irina Pozdejeva. Jos dirbs atrankos turnyre Danijoje, kur varžysis keturios komandos – šeimininkės „Koge“ (Danija), „KuPS“ (Suomija) – jos varžysis viename pusfinalyje, o kitame pusfinalyje susitiks „Klaksvik“ (Farerų Salos) ir „Spartak Subotica“ (Serbija).

Abiejų pusfinalių nugalėtojos susitiks lemiamose atrankos turnyro finalo rungtynėse, pralaimėjusios ekipos varžysis dėl trečios vietos.

Tokiame pat atrankos turnyre, tik Norvegijoje, dirbs ir dar dvi Lietuvos teisėjos – aikštės arbitrė Rasa Grigonė bei asistentė Ieva Ramanauskienė.

Jos dirbs atrankos turnyre, kuriame dėl vienintelio kelialapio žais šeimininkės „Valerenga“, „Minsk“ (Baltarusija), „Brondby“ (Danija), ir Glazgo „Celtic“ (Škotija).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.