Londono „Chelsea“ sirgaliai nušvilpė ir vėl nelaimėjusią savo ekipą

Anglijos futbolo čempionate ir toliau taškus barsto ir į turnyro lentelės dugną leidžiasi Londono „Chelsea“ klubas. Sekmadienį išvykoje žaidę Londono futbolininkai su „Bournemouth“ klubu sužaidė lygiosiomis 0:0 ir dabar po penkių turų turi vos 5 taškus.

„Chelsea“ ekipos žaidėjas iš Prancūzijos A.Disasi.<br> AFP/Scanpix nuotr.
„Chelsea“ ekipos žaidėjas iš Prancūzijos A.Disasi.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-17 19:41, atnaujinta 2023-09-17 21:05

„Chelsea“ po penkių sužaistų rungtynių Londono ekipa rikiuojasi keturioliktoje turnyrinės lentelės vietoje. Šioje dvikovoje buvo vienas virpstas ir vienas įvartis, kurį VAR sistema anuliavo.

Po lygiųjų Londono ekipos sirgaliai švilpė o prancūzas Axelis Disasi manė, kad „Chelsea“ nusipelnė įveikti „Bournemouth“.

„Esu šiek tiek piktas, nes manau, kad nusipelnėme pergalės. Praleidome tiek daug progų, todėl jausmas nėra geras, bet manau, kad visi matė gerą judėjimą aikštelėje, gerą veiksmą.

Mes neįmušame įvarčių, todėl turime pagerinti šį futbolo elementą. Manau, kad laikas mušti įvarčius ateis. Manau, kad mums tik nepasisekė, bet turime judėti į priekį. Esu tikras, kad įvarčių bus“, – kalbėjo „Chelsea“ prancūzas.

Paklausus apie rungtynių pabaigoje švilpiančius ekipos sirgalius, futbolininkas atsakė: „Aš juos suprantu. Jie nori, kad laimėtume visas rungtynes, nes esame „Chelsea“ ir esame ambicingi.

Turime laimėti visas rungtynes ​​ir aš juos suprantu. Bet treneris ir komanda nusiteikusi pozityviai – viskas susitvarkys“.

Kitame mače Londono „Arsenal“ klubas išvykoje 1:0 (0:0) nugalėjo Liverpulio „Everton“ futbolininkus. Vienintelį įvartį 69 min. puikiu smūgiu pelnė Leandro Trossardas.

Anglijos čempionatas

„Bournemouth“ – Londono „Chelsea“ 0:0.

Liverpulio „Everton“ – Londono „Arsenal“ 0:1

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?