Be LFF taurės finalo likęs M. Stankevičius rėžė teisėjams: „Jei nėra kompetencijos, tegul nevadovauja“ Kliuvo ir Šiaulių stadionui

Sekmadienį Šiauliuose paaiškėjo antroji Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės finalo dalyvė. Ja tapo „FA Šiauliai“ ekipa, kuri po pratęsimo pareikalavusios kovos 3:1 (1:1 pagrindinis laikas) pranoko „Kauno Žalgirio“ futbolininkus.

Marius Stankevičius.<br>Stopkadras.
Marius Stankevičius.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 18, 2023, 7:42 AM

Dramatiškai po šiauliečių kojomis kritusio Kauno klubo strategas Marius Stankevičius po akistatos negailėjo kritikos rungtynių teigėjams.

„Galiu pasveikinti „Šiaulius“. Už atsidavimą ir darbą vaikinams galiu pasakyti, kad jie yra šaunuoliai. Jie atidavė širdį, to ir norime.

Ko mes negalime pakeisti, tai jau priklauso ne nuo mūsų. Jei rungtynių eigą gali pakeisti ne priešininkai, o tretieji žmonės, tai futbolas gražesnis nebebūna“, – kalbėjo „Kauno Žalgirį“ treniruojantis legendinis futbolininkas.

42-ejų futbolo specialistas nekonkretizavo aistras sukėlusių epizodų, o mačo teisėjus vadino nekompetetingais.

„Čia daugiau sprendžia tas, kas vadovauja rungtynių eigai. Jei nėra kompetencijos, tegul nevadovauja. Nesinorėtų, kad nekompetetingi žmonės dalyvautų tokiose rungtynėse“, – pridūrė jis.

Šioms rungtynėms vadovavo Robertas Valikonis, o jam talkino Benas Kikutis ir Laurynas Aržuolaitis.

Nuo M.Stankevičiaus kliuvo ne tik teisėjams, bet ir Šiaulių miesto stadionui.

„Manau, kad abi komandos žaidė kovingai, bet čia futbolu to negaliu pavadinti, nes šiame stadione nėra didelių galimybių žaisti futbolą, bet visi kaip stengėsi, taip ir gavosi. „Šiauliai“ laimėjo ir komplimentai tikrai jiems“, – samprotavo treneris.

LFF taurės finale spalio 1-ąją „FA Šiauliai“ susikaus su Vilniaus rajono „Transinvest“ ekipa. Akistata vyks renovuotame Kauno Dariaus ir Girėno stadione.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.