Išleisti milijardo neužtenka – „Chelsea“ domisi suspenduotu puolėju dėl dalyvavimo lažybose

Pinigais besitaškantis Londono „Chelsea“ panašu sustoti neketina. „Aristokratai“ ketina įsigyti „Brentford“ puolėją, kuris yra suspenduotas už dalyvavimą lažybose.

 I. Toney.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 I. Toney.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2023, 7:52 PM

Toddui Boehly perėmus „Chelsea“ savininko pareigas, Londono klubas per 3 perėjimų langus išleido net 1 milijardą svarų sterlingų. Tačiau nepaisant, „Chelsea“ ir toliau intensyviai ieško pastiprinimo ir šį kartą akys nukrypo į Ivaną Toney.

27-erių anglas šiuo metu nerungtyniauja, kadangi buvo nustatyta, jog futbolininkas užsiiminėja lažybomis ir netgi atliko statymus, jog jo komandą pralaimės rungtynes. Dėl to I.Toney buvo uždrausta 8 mėnesius rungtyniauti.

„Manchester United“ ir Londono „Tottenham“ taip pat yra siejami su I.Toney įsigijimu, o „Brentford“ treneris Thomas Frankas neslėpdamas teigė, jog viską lems pinigai.

„Manau, kad kiekvienas klubas pasaulyje yra parduodantis klubas, išskyrus penkis ar šešis klubus. Esame parduodantis klubas, jei tik yra tinkama kaina. Manau, kad jei žaidėjui atėjo tinkamas laikas išeiti, mano požiūriu, tai nėra mano sprendimas. Jį galiausiai priims Philas Gilesas (red. – sporto direktorius) arba Matthew Benhamas (red. – savininkas).

Viso ko pabaigoje manau, kad jei jie daug patobulėjo su mumis ir dabar jie pasirodė pakankamai geri, kad galėtų patekti į geriausius klubus, tada manau, kad tai yra teisingas dalykas, jei tai yra tinkama kaina“, – kalbėdamas su „Sky Sports“ teigė Th.Frankas.

Praėjusiame sezone I.Toney „Premier“ lygoje pelnė 20 įvarčių ir atkreipė visų dėmesį į save. Tuo tarpu Th.Frankas puolėją lygino su didžiausiomis žvaigždėmis pasaulyje.

„Aš suprantu dėl ko yra daug gandų ties juo. Pagal mane jis yra vienas geriausių puolėjų. Nematau daug pasaulyje geresnių už jį. Be abejo yra Harry Kane‘as, Robertas Lewandowski, Erlingas Haalandas, tačiau jų nėra daug.

Praėjusiame „Premier“ lygos sezone jis pelnė 20 įvarčių. Tai buvo gera „Brentford“ komanda, tačiau mes nesukuriame tiek progų kiek topinės 6–7 komandos. Įsivaizduokite jį topinėje komandoje. Jis be vargo pelnytų 20–25 įvarčius. Manau, kad jis yra susikaupęs, turi aukščiausio lygio užbaigimą ir mentalitetą, todėl suprantu, kodėl klubai į jį žiūri“, – nuomonę apie I.Toney pateikė Brentfordo komandos treneris.

I.Toney suspendavimas baigsis 2024 metų sausio 17 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.