Paplūdimio futbolo rinktinė pradeda pasirodymą Europos čempionato B divizione

Trečiadienį Sardinijos saloje Italijoje Lietuvos paplūdimio rinktinė pradeda svarbiausią sezono turnyrą – Europos čempionato B diviziono varžybas.

 Paplūdimio futbolo rinktinė pradeda pasirodymą Europos čempionato B divizione<br> LFF nuotr.
 Paplūdimio futbolo rinktinė pradeda pasirodymą Europos čempionato B divizione<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

LFF.lt

Sep 20, 2023, 8:43 AM

Iš pradžių lietuvių laukia Čekijos, Slovakijos ir Anglijos rinktinės, o sėkmės atveju – ir galimybė atverti A diviziono duris.

„Darysime viską, kad pagaliau pravertume tas duris. Pagal reglamentą, dvi komandos pateks į A divizioną, tad mūsų tikslas – prasibrauti tarp tų dviejų komandų“, – po treniruotės Sardinijoje kalbėjo Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Sahibas Mammadovas.

Į čempionatą išvyko visi stipriausi Lietuvos rinktinės žaidėjai. Anot trenerio, komanda šiuo metu yra pasiekusi piką.

„Galiu pasakyti, kad esame geresnės fizinės formos nei prieš du mėnesius buvome Azerbaidžane. Turėjome tikrai gerą pasiruošimą, tad kaip ir viskas yra gerai. Vis tik, sporte svarbiausia yra ne pasiruošimas, o galutinis rezultatas. Dėl šito niekas negali būti tikras“, – komentavo S. Mammadovas.

Čempionatą lietuviai pradės su favorite Čekija. Ketvirtadienį lauks Slovakijos rinktinė, o grupės turnyrą lietuviai penktadienį baigs akistata su Anglija. Dvi stipriausios grupės komandos pateks į pusfinalį, kuriame lauks kitos grupės dvi stipriausios komandos.

„Prieš du mėnesius Čekiją sugebėjome nugalėti, tačiau vis tiek manau, kad tai yra geriausia šių metų B diviziono komanda. Man toks jausmas, kad jau pirmose rungtynėse mūsų laukia grupės finalas.

Nesupraskite neteisingai, nenoriu numenkinti nei Slovakijos, nei Anglijos, nes tai irgi yra geros paplūdimio rinktinės, su kuriomis lengva tikrai nebus. Bet kokiu atveju, tikimės geriausio“, – reziumavo treneris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.