Po rungtynių pabaigoje pelnyto įvarčio „Lazio“ vartininkas sulaukė palyginimų su E. Haalandu

Jau pirmąją UEFA Čempionų lygos dieną netrūko dramos. Be abejonių, čia labiausiai pasižymėjo Romos „Lazio“ vartininkas Ivanas Provedelas, kuris sulaukė palyginimo su... Erlingu Haalandu.

 Po rungtynių pabaigoje pelnyto įvarčio „Lazio“ vartininkas sulaukė palyginimų su E. Haalandu<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Po rungtynių pabaigoje pelnyto įvarčio „Lazio“ vartininkas sulaukė palyginimų su E. Haalandu<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 20, 2023, 10:21 AM

Antradienio rungtynėse tarp „Lazio“ ir Madrido „Atletico“ I.Provedelas paskutinėmis rungtynių akimirkomis atbėgo prie varžovų vartų ir po Luiso Alberto perdavimo vartininkas smūgiu su galva pelnė įvartį.

Netikėto įvarčio dėka „Lazio“ išplėšė lygiąsias 1:1.

Po rungtynių buvęs Madrido „Real“ ir Anglijos rinktinės treneris Fabio Capello palygino I.Provedelą su „Manchester City“ puolėju Erlingu Haalandu.

„I.Provedelas išsaugojo rungtynes puikiai atlaikęs smūgį ir vėliau pats pelnęs įvartį. Pagal taip, kaip buvo atliktas smūgis, atrodė, kad tai dar E.Haalandas“, – pagyrų žaidėjui negailėjo F.Capello.

Pats I.Provedelas teigia, jog nebuvo susitarimo su komandos treneriu Maurizio Sarri eiti link varžovų vartų.

„Ar M.Sarri būtų liepęs man pakilti? Realiai mes negalėjome susikalbėti, buvo daug sumaišties. Tačiau man pranešė, jog liko rungtyniauti 30 sekundžių ir kadangi laiko buvo likę nebedaug – nuėjau.

Jei galiu pajuokauti, studijavau Ciro Immobile. Jei iš tiesų, Luisas Alberto dažniausiai iš tos vietos atlieka smūgį, o mes buvome beviltiškoje padėtyje. Tikėjausi, kad jis ten smūgiuos ir tai buvo vienintelė tuščia vieta.

Vis dar nemanau, kad suprantu ką padariau ir suprasiu tik vėliau. Futbolas tiek gerais, tiek blogais laikais yra greitai keičiasi, jau šeštadienį žaidžiame lygoje, kurioje nesiseka. Mėgaujuosi šiuo vakaru, bet gavome tašką, o nelaimėjome rungtynių“, – po rungtynių kalbėjo mačo herojus.

Italijos čempionate „Lazio“ savo sąskaitoje turi tik 3 taškus po 4 turų ir užima 15-ąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.