FIFA legendų komandos vartininkų grandį sudarys legendiniai Milano klubų atstovai

Jau po kiek daugiau nei savaitės Kauno Dariaus ir Girėno stadione šurmuliuos pasaulio bei Lietuvos futbolo legendos.

 Julio Cesaras<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Julio Cesaras<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2023, 11:12 AM

Primename, kad rugsėjo 30 dieną Kaune šventinėse rungtynėse susikaus FIFA ir Lietuvos futbolo legendų rinktinės, o spalio 1-ąją ten pat vyks LFF taurės finalo rungtynės tarp FK „TransINVEST“ bei FA „Šiaulių“ komandų.

Vienas bilietas galioja į abi dienas. Abi dienas sirgalius taip pat džiugins ir Lietuvos muzikos atlikėjų bei grupių pasirodymai – šou kurs Jovani, Justinas Jarutis, The Roop, OG Version, Remis Retro ir Jurijus Veklenko.

Tuo tarpu FIFA legendų sudėtis taip pat sparčiai pildosi – oficialiai patvirtinta, kad į Lietuvą atvyks ir žinomas vartininkas Julio Cesaras.

J.Cesaras – ilgametis Milano „Inter“ ir Brazilijos rinktinės vartininkas. Su Milano klubu jis penkis kartus tapo Italijos čempionu, o 2010-aisiais – ir UEFA Čempionų lygos nugalėtoju.

Brazilijos rinktinėje jis praleido dešimtmetį – nuo 2004-ųjų iki 2014-ųjų – ir iš viso su savo šalies marškinėliais sužaidė 87 rungtynes. Su Brazilija jis sykį laimėjo Pietų Amerikos čempionatą ir du kartus – FIFA Konfederacijų taurę.

Įdomu, kad vartininkų grandį FIFA legendų komandoje du buvę žinomi Milano klubų vartininkai – Julio Cesaras ir Dida, kuris ilgus metus gynė AC „Milan“ komandos garbę.

Jau kitą savaitę LFF.lt pristatys abiejų ekipų sudėtis ir žaidėjus. Lietuvos rinktinės gretose taip pat bus galima išvysti ne vieną jau kurį laiką nematytą veidą, o taip pat primename, kad Lietuvos rinktinei vadovaus trys buvę mūsų nacionalinės rinktinės treneriai – Algimantas Liubinskas, Benjaminas Zelkevičius ir Jose Couceiro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.