„Premier“ lygoje – Mančesterio ekipų pergalės, „Everton“ įvarčių lietus ir dvejos lygiosios

Anglijos „Premier“ lygoje – Mančesterio komandų pergalės ir dvejos lygiosios.

 Dominicas Calvertas-Lewisas<br> ZUMAPress/Zeus/Scanpix nuotr.
 Dominicas Calvertas-Lewisas<br> ZUMAPress/Zeus/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-24 07:39, atnaujinta 2023-10-03 15:51

Šeštadienį „Manchester City“ savų sirgalių akivaizdoje 2:0 pranoko „Nott‘m Forest“ vienuolikę. Abu „Manchester City“ įvarčiai krito rungtynių pradžioje – 7 minutę pasižymėjo Philas Fodenas, o 14 minutę įvartį į varžovų vartus pasiuntė Erlingas Haalandas.

Įdomu ir tai, kad „Manchester City“ nuo 46 mačo minutės rungtyniavo mažumoje. Raudoną kortelę mėlynųjų ekipoje gavo Rodri, kuris buvo pašalintas iš aikštelės. Nepaisant to, kad aikštelės šeimininkai liko mažumoje, jiems pavyko išsaugoti pranašumą, kurį buvo susikūrę.

Kitas Mančesterio klubas šeštadienį taip pat šventė pergalė „Manchester United“ 1:0 įveikė „Burnley“ vienuolikę.

Vienintelį įvartį prieš pat ilgąją pertrauką įmušė Bruno Fernandesas, kuris 45-ąją minutę pasižymėjo įvarčiu.

Lygiosios šeštadienį buvo užfiksuotos dvejuose mačuose.

Crystal Palace“ ir „Fullham“ sužaidė taikiai 0:0 ir pasidalino po tašką. Šiame mače truputį dažniau smūgiavo „Fullham“ vienuolikė, tačiau galų gale jiems nepavyko pramušti varžovų vartų.

Lygiosios 1:1 užfiksuotos tarp „Lutono“ ir „Wolves“ ekipų. Pirmieji 50-ąją minutę įvartį įmušė „Wolves“, kuomet pasižymėjo Pedro Neto. Visgi „Lutono“ futbolininkai greitai rado prieigą prie varžovų vartų ir 65-ąją minutę įvarčiu atsakė Carltonas Morrisas, kuris išlygino mačo rezultatą (1:1).

Daugiausiai įvarčių šeštadienį pažėrė mačas tarp „Everton“ ir „Brentford“ vienuolikių. „Everton“ jau 6-ąją minutę baudė varžovus už apdairumą. Pirmąjį svečių įvartį įmušė Abdoulaye Doucoure. Antrąjį dvikovos įvartį įmušė aikštelės šeimininkai „Brentfor“, kurie 28-ąją susitikimo minutę išlygino rungtynių rezultatą.

Visgi po ilgosios pertraukos „Everton“ pagavo bangą. 67-ąją minutę Jamesas Tarkowskis pasiuntė įvartį į „Brighton“ vartus, o jau netrukus po kelių minučių tą patį padarė Dominicas Calvertas-Lewisas (3:1). Po dviejų varžovų įvarčių „Brighton“ neberado prieigų prie varžovų vartų ir galop jiems pralaimėjo (3:1).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.