M. Pochettino prašo „Chelsea“ vadovų malonės: „Mes esame jauna komanda procese“

Protų sunkiai suvokiamais pinigais besitaškantis Londono „Chelsea“ klubas Anglijos „Premier“ lygoje nesugeba demonstruoti gerų rezultatų, o treneris Mauricio Pochettino jau prašo vadovų malonės ir supratimo.

 M. Pochettino<br> AFP/Scanpix nuotr.
 M. Pochettino<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-26 14:24

Amerikiečių verslininkas Toddas Boehly prieš kiek daugiau nei metus perėmė „Chelsea“ klubo valdymą ir per tris perėjimų langus išleido net 1 milijardą svarų sterlingų. Tačiau rezultatai tik blogėja.

Londono ekipa praėjusiame sezone užėmė 12-ąją vietą ir liko be Europinių turnyrų, o šiame sezone situacija atrodo dar prastesnė.

„Chelsea“ per 6 rungtynes laimėjo tik kartą, 2 kartus sužaidė lygiosiomis ir patyrė 3 pralaimėjimus. 5 įvarčius pelniusi ir tuos pačius 5 taškus turintis Londono klubas „Premier“ lygoje užima vos 14-ąją poziciją.

Savaitgalį vykusiose rungtynėse „Chelsea“ futbolininkai namuose 0:1 nusileido „Aston Villa“ ekipai, o po pralaimėjimo žaidėjų rūbinėje apsilankė ir komandos vadovai.

Nuo sezono pradžios „Aristokratus“ treniruojantis M.Pochettino kreipėsi į T.Boehly ir kitus akcininkus prašydamas supratimo ir laiko.

„Tai yra apie mokymąsi, apie procesą. Mes esame jauna komanda procese ir turime mokytis kartu. Sunku kalbėti apie pozityvą, kuomet tu pralaimi, tačiau turime kalbėti apie pozityvius dalykus.

Be abejonių ši komanda rodys gerus rezultatus, bet mes negalime paslėpti situacijos. Situacijos, kuri liūdina gerbėjus, klubą, mus ir žaidėjus. Vadovai yra nusivylę, jie atvykę buvo užsivedę sukurti projektą. Be abejonės jie jaučiausi nusivylę, tačiau tuo pačiu metu jie turi palaikyti mūsų planą“, – kalbėjo M.Pochettino.

Trečiadienį „Carabao“ taurės rungtynėse „Chelsea“ susitiks su „Brighton“ futbolininkais, o pirmadienį išvykos rungtynėse M.Pochettino auklėtinai sieks pergalės prieš „Fulham“ ekipą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.