„Barcelona“ futbolininkai Ispanijoje prarado du taškus

Septintasis Ispanijos futbolo čempionato turas prasidėjo „Barcelona“ lygiosiomis su „Mallorca“ ir lengva „Sevilla“ pergale prieš „Almeria“.

 „Barcelona“ futbolininkai Ispanijoje prarado du taškus<br> AP/Scanpix nuotr.
 „Barcelona“ futbolininkai Ispanijoje prarado du taškus<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2023, 7:38 AM, atnaujinta Sep 27, 2023, 9:15 AM

„Barcelona“ ekipa išvykoje sužaidė lygiosiomis 2:2 (1:2) su „Mallorca“ klubu.

Šeimininkai į priekį išsiveržė jau 8-ąją minutę, kuomet įvarčiu pasižymėjo Vedatas Muriqi, tačiau Raphinha 41-ąją minutę rezultatą išlygino.

„Mallorca“ dar pirmajame kėlinyje sugebėjo antrą kartą susikurti pranašumą. Po V.Muriqi perdavimo Abdonas Pratsas smūgiu su galva kamuolį pasiuntė į vartų tinklą.

Katalonai rezultatą išlygino 75-ąją minutę. 20-metis Ferminas Lopezas baudos aikštelėje sulaukė perdavimo ir žemu smūgiu į apatinį vartų kampą pelnė antrąjį „Barcelona“ įvartį.

Iki rungtynių pabaigos „Mallorca“ futbolininkai dar turėjo kelias puikias progas išplėšti pergalę, tačiau sėkmė šypsojosi svečiams, o 8-ąją pridėto laiko minutę raudoną kortelę užsidirbo ant suoliuko sėdėjęs „Mallorca“ gynėjas Pablo Maffeo.

Kitose rungtynėse „Sevilla“ namuose 5:1 (3:0) sutriuškino „Almeria“ ekipą.

Nugalėtojams įvarčius pelnė Youssefas El Nesyri, Dodi Lukebakio, Suso, Erikas Lamela ir Kike Salas. Vienintelį svečių įvartį pelnė kolumbietis Luisas Suarezas.

„Barcelona“ po 7 rungtynių turi 17 taškų ir čempionate užima pirmąją vietą, tačiau žemiau esančios „Girona“ ir Madrido „Real“ komandos, kurios turi atitinkamai 16 ir 15 taškų, yra sužaidusios rungtynėmis mažiau.

„Sevilla“ su 7 taškais užima 11-ąją poziciją, „Mallorca“ su 6 taškai rikiuojasi 15-ti, o „Almeria“ savo sąskaitoje turi 2 taškus ir užima paskutinę, 20-ąją vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.