Absurdas Italijoje: „Napoli“ supykdė savo žvaigždę su pašaipiu „TikTok“ įrašu

„Napoli“ futbolo klubas bandydamas prajuokinti žmones „TikTok“ platformoje sugebėjo supykdyti savo komandos žvaigždę ir lyderį Victorą Osimheną.

 Victoras Osimhenas.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 Victoras Osimhenas.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2023, 9:50 AM

Italijos čempionai „Napoli“ sekmadienį sužaidė lygiosiomis 0:0 su „Bologna“ ekipa, o V.Osimhenas 72-ąją nepataikė 11 metrų baudinio.

Pranešama, jog 24-erių puolėjas po rungtynių rūbinėje atsiprašė savo komandos draugų, tačiau „Napoli“ klubas socialiniuose tinkluose nusprendė pasiausti.

Iš pradžių dalį klubo gerbėjų supykdė vaizdo įrašas, kuomet klubas įkėlė „juokingą“ „TikTok“ įrašą, kuriame puolėją vadina kokosu, o vėliau supykdė ir patį V.Osimheną, kuomet pasidalino pašaipiu vaizdo įrašu apie nepataikytą futbolininko baudinį.

„Tai, kas šiandien atsitiko oficialiame „Napoli“ profilyje „TikTok“ platformoje, yra nepriimtina. Iš pradžių buvo paviešintas vaizdo įrašas, kuriame pašiepia Viktorą, o vėliau, bet jau pavėluotai, įrašas buvo ištrintas.

Rimtas faktas, sukeliantis labai rimtą žalą žaidėjui ir dar labiau sunkinantis laikotarpį, kurį vaikinas patiria žiniasklaidos teismus ir netikras naujienas.

Pasiliekame teisę imtis teisinių veiksmų ir bet kokios naudingos iniciatyvos Victorui apsaugoti“, – oficialiame pranešime skelbė futbolininko agentas Roberto Calenda.

Pats žaidėjas savo asmeninėje „Instagram“ platformoje pašalino visas nuotraukas su „Napoli“ atributika.

Vasaros perėjimų lango metu V.Osimhenas tikėjosi persikelti į kitą klubą, tačiau jokia kita ekipa nedrįso mokėti „Napoli“ prašytos sumos. Rugsėjo pradžioje pasirodė pranešimai, jog „Napoli“ klubo prezidentas Aurelio De Laurentiis pareiškė, jog už 200 mln. eurų neįsigysi net vienos V.Osimheno kojos.

Šį sezoną žaidėjas per 6 rungtynes pelnė 3 įvarčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.