Kaune vyksiančios dvikovos FIFA legendų rinktinėje – permainos: neatvyks trys garsios žvaigždės

Iki šventinio savaitgalio Kaune pradžios lieka vos trejetas dienų.

Javieras Mascherano (kairėje).<br>AP/Scanpix nuotr. 
Javieras Mascherano (kairėje).<br>AP/Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

LFF

Sep 27, 2023, 3:09 PM, atnaujinta Sep 27, 2023, 5:36 PM

Nors legendų komandų sudėtys jau didele dalimi aiškios, paskutinėmis dienomis įvyko šiek tiek pasikeitimų FIFA legendų komandoje, kuri atvyks į Kauną.

Primename, kad vienas bilietas galioja į abi renginio dienas.

Patvirtinta, kad futbolo sirgaliai Kaune išvys ir pasaulio čempioną, legendinį Italijos rinktinės futbolininką Fabio Cannavaro.

Per savo karjerą žaidėjas žaidė tokiose komandose, kaip Turino „Juventus“, Madrido „Real“ bei kitose, 2006-aisiais buvo kapitonas Italijos rinktinės, kuri tais metais laimėjo pasaulio futbolo čempionatą.

Po to čempionato F. Cannavaro laimėjo „auksinio kamuolio“ apdovanojimą ir iki pat dabar yra paskutinis gynėjas, kuris laimėjo šį apdovanojimą.

Legendų sudėtyje yra ir dar šiek tiek pasikeitimų – į Lietuvą atvyks ilgametis įvairių Italijos klubų futbolininkas iš Maroko Houssine‘as Kharja, taip pat – žinomas Brazilijos gynėjas Aldairas, kuris dar 1994-aisiais su savo šalimi triumfavo pasaulio futbolo čempionate.

Neišvengta ir netekčių – dėl įvairių priežasčių į Lietuvą vis dėlto neatvyks ir rungtynėse nedalyvaus Marco Materazzi, Javieras Mascherano ir Kolo Toure.

Jau artimiausiomis dienomis sirgaliai galės susipažinti su pilna FIFA legendų ekipa, kuri varžysis su Lietuvos legendų komanda.

Patvirtintas ir legendų komandos treneris – juo bus buvęs žinomas Londono „Chelsea“ strategas Avramas Grantas.

Primename, kad legendų rungtynės vyks rugsėjo 30 dieną (šeštadienį) nuo 17.30 val. Kauno Dariaus ir Girėno stadione, o spalio 1-ąją ten pat vyks ir LFF taurės finalas, kuriame susitiks „TransINVEST“ bei FA „Šiauliai“ klubai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.