Netikėtas požiūris – pralaimėtas „Bundesliga“ titulas S. Halleriui buvo skaudesnis už sėklidžių vėžį

Praėjusiame sezone Dortmundo „Borussia“ futbolininkas išgyveno košmarą, kuomet jam buvo diagnozuotas vėžys, tačiau futbolininkas pareiškė, kad nelaimėtas „Bundesliga“ titulas buvo skaudesnis.

 S. Halleris.<br> picture alliance/Scanpix nuotr.
 S. Halleris.<br> picture alliance/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 27, 2023, 1:31 PM

2022 metų vasarą puolėjas persikėlė į Dortmundą, tačiau medicininės patikros metu paaiškėjo tragiška žinia – futbolininko sėklidėse buvo rastas piktybinis auglys.

Puolėjas Dortmundo gretose debiutavo po reabilitacijos sausio mėnesį. Nepaisant nelaukto atotrūkio nuo futbolo, S.Halleris sugrįžo puikios sportinės formos ir Vokietijos futbolo čempionate Dramblio Kaulo Kranto rinktinės žaidėjas per 19 rungtynių pelnė 9 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Visgi paskutinėse sezono rungtynėse prieš „Mainz“ ekipą S.Halleris nerealizavo 11 metrų baudinio, o „Borussia“ sužaidė lygiosiomis 2:2. Galiausiai Dortmundo klubas surinko po 71 tašką su Miuncheno „Bayern“ klubu ir dėka geresnio įvarčių santykio, bavarai laimėjo titulą.

Nepataikytas baudinys S.Hallerį košmaruose persekioja iki šiol, o pats futbolininkas pareiškė, kad nelaimėtas titulas buvo skaudesnis už vėžio diagnozę.

„Iš rankų paleistas titulas buvo skaudesnis nei vėžio diagnozę tuo metu. Jeigu sergi, tu nieko negali padaryti. Turi su tuo susitaikyti ir judėti toliau. Tuo tarpu mes turėjome titulą savo rankose ir viskas priklausė tik nuo mūsų.

Tokiu atveju turi skausmingai susitaikyti su tuo, kad galbūt padarei klaidų ar neteisingų sprendimų“, – teigė 29-erių futbolininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.