L. Messi bando prisivilioti „Real“ žvaigždę

Argentinos futbolo rinktinės puolėjas ir pasaulio čempionas Lionelis Messi norėjo privilioti Madrido „Real“ žaidėją kroatą Luką Modričių į Majamio „Inter“ klubą. Apie tai pranešė ispanų „As“, remdamasi „Carrusel Deportivo Cadena SER“.

Lionelis Messi<br>AFP/Scanpix nuotr.
Lionelis Messi<br>AFP/Scanpix nuotr.
L.Modričius.<br>SIPA/Scanpix nuotr.
L.Modričius.<br>SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 1, 2023, 3:13 PM

Buvęs kadaise Madrido „Real“ puolėjas, o dabar ispanų ekipos sporto direktorius Predragas Mijatovičius sakė, kad L.Modričius sulaukė kelių pasiūlymų atstovauti kitiems klubams, įskaitant ir Majamio „Inter“.

„Prieš kelias dienas Luka Modričius susitiko amerikiečių su klubo bendrasavininku Davidu Beckhamu Kroatijoje ir jie kartu pietavo“, – pasakojo jis.

Pažymima, kad L.Messi asmeniškai domisi šiuo perėjimu ir bandys įkalbėti kroatą žengti šį žingsnį.

36 metų L.Messi liepos 15 dieną tapo Šiaurės Amerikos „Major League Soccer“ (MLS) klubo Majamio „Inter“ žaidėju ir bendrasavininku. Jo sutartis su komanda galioja iki 2024-2025 metų sezono pabaigos.

38 metų L.Modričius Madrido „Real“ gretose žaidžia nuo 2012 m. Iš viso komandoje jis sužaidė 495 rungtynes ​​ir pelnė 37 įvarčius. Jo kontraktas galioja iki 2024 metų birželio 30 dienos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.