Laukia ilgas priverstinis poilsis: P. Pogbos antrasis dopingo testas taip pat teigiamas

Turino „Juventus“ priklausantis ir vienas brangiausių pasaulio futbolininkų Paulis Pogba gali būti diskvalifikuotas ilgam laikui dėl dopingo vartojimo.

 Paulis Pogba<br> Imago/Scanpix nuotr.
 Paulis Pogba<br> Imago/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 6, 2023, 5:32 PM, atnaujinta Oct 6, 2023, 5:36 PM

Socialiniame tinkle „X“ (buvusiame „Twitter“ – red.) apie tai, kad P.Pogbos dopingo B mėginys patvirtino, kad futbolininkas vartojo dopingą, pranešė Fabricio Romano.

Prancūzas rugpjūčio 20 d. buvo laikinai suspenduotas, kadangi jo dopingo mėginyje buvo rastas padidėjęs testosterono kiekis.

30-mečiui P.Pogbai laukia net ketverių metų diskvalifikacijos bausmė, o jo atstovaujamas klubas, pasak F.Romano, svarstys, ką daryti su futbolniniko kontraktu, kuris galioja iki 2026-ųjų vasaros.

Pirmasis dopingo testas P.Pogbai buvo atliktas po pirmųjų Italijos futbolo pirmenybių rungtynių prieš „Udinese“ ekipą, tačiau sportininkas tuo metu nesutiko su pirminiais rezultatais, tad buvo atliktas ir antrasis dopingo testas, kuris parodė tą patį rezultatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.