Klaidų kupiname mače „Liverpool“ sužaidė lygiosiomis su „Brighton“

Sekmadienį Anglijos „Premier“ lygoje „Liverpool“ futbolininkai išvykoje sužaidė lygiosiomis 2:2 (2:1) su „Brighton“.

 Klaidų kupiname mače „Liverpool“ sužaidė lygiosiomis su „Brighton“<br> AP/Scanpix nuotr.
 Klaidų kupiname mače „Liverpool“ sužaidė lygiosiomis su „Brighton“<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 8, 2023, 5:58 PM, atnaujinta Oct 8, 2023, 6:12 PM

Pirmieji įvarčiu pasižymėjo šeimininkai. 20-ąją minutę Virgilas van Dijkas atliko prastą perdavimą Alexiui Mac Allisteriui, o iš jo kamuolį perėmęs Simonas Adingra tolimu ir netikėtu smūgiu užklupo nepasiruošusį Alissoną.

Liverpulio ekipa rezultatą išlygino 40-ąją minutę. Savo aikštės pusėje suklįdę „Brighton“ futbolininkai prarado kamuolį ir tuo greitai pasinaudoję svečiai pelnė įvartį. Po Darwino Nunezo perdavimo tikslų smūgį atliko Mohamedas Salah.

Į priekį „Liverpool“ išsiveržė dar tame pačiame pirmajame kėlinyje. Sunkaus perdavimo iš vartininko sulaukęs Pascalis Grossas atidavė „puikų“ perdavimą atgal prie vartų buvusiam varžovų puolėjui D.Nunezui.

Urugvajietis perdavė kamuolį Dominikui Szoboszlai, kurį be ceremonijų P.Grossas nugriovė baudos aikštelėje. Teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį, o ji užtikrintai realizavo M.Salah.

78-ąją minutę šeimininkai išlygino rezultatą. Baudos smūgio metu „Liverpool“ žaidėjai nesusikalbėjo tarpusavyje ir be priežiūros paliktas Lewisas Dunkas iš kelių metrų pasiuntė kamuolį į vartus.

Po kelių minučių „Brighton“ turėjo puikią progą išlyginti rezultatą, tačiau Joao Pedro nesugebėjo iš kelių metrų nukreipti kamuolio į vartus.

„Liverpool“ po 8 rungtynių savo sąskaitoje turi 17 taškų ir užima trečiąją vietą, o „Brighton“ su 16 taškų žengia šešti.

Kiti rezultatai:

Londono „West Ham United“ – „Newcastle United“ 2:2 (1:0),

„Wolverhampton“ – „Aston Villa“ 1:1 (0:0).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.