M. Salah dublis leido „Liverpool“ pasiekti pergalę derbyje prieš „Everton“

Anglijos „Premier“ lyga šeštadienį futbolo mėgėjams serviravo tikrą desertą – Liverpulio derbį, kuriame šįkart pergalę šventė „Liverpool“ vienuolikė.

 Mohamedas Salah<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Mohamedas Salah<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 21, 2023, 4:50 PM

Jurgeno Kloppo treniruojama „Liverpool“ 2:0 įveikė „Everton“ futbolininkus.

Įdomu tai, kad „Everton“ futbolininkai mažumoje liko jau nuo 37 minutės, kuomet iš aikštelės buvo pašalintas Ashley Youngas.

Visgi per pirmąją mačo dalį įmušti įvarčio „Liverpool“ nepavyko, tačiau antroje dalyje savo klasę parodė Mohamedas Salah.

„Liverpool“ lyderis pirmąjį įvartį po baudos smūgio įmušė 75 minutę, o antrąjį dūrį varžovams M.Salah sudavė prieš pat mačo pabaigą, kuomet futbolininkas tik per teisėjų pridėtą laiką (90+7) įmušė antrąjį savo įvartį ir užfiksavo dublį.

Tai buvo 6-oji „Liverpool“ pergalė šiame Anglijos „Premier“ lygos sezone, o „Everton“ tai buvo 6-asis pralaimėjimas prestižinėse Anglijos futbolo pirmenybėse.

„Liverpool“ tol, kol nepaaiškėjo varžovų rezultatai, rikiuojasi pirmoje turnyrinės lentelės vietoje, o „Everton“ 16-oje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.