Įsižeidė? C. Ronaldo nepagarbiai sureagavo į žinią, kad L. Messi tapo „Auksinio kamuolio“ laimėtoju

Pirmadienį Prancūzijoje švytėjo argentiniečio Lionelio Messi šypsena. Paryžiuje 36-erių futbolininkas aštuntą kartą savo karjeroje iškovojo prestižinį „Auksinio kamuolio“ („Ballon d‘Or“) apdovanojimą. Pagal šį pasiekimą Argentinos rinktinės žvaigždė neturi sau lygių.

C.Ronaldo (dešinėje) sureagavo į L.Messi triumfą.<br>AFP/ZP/Scanpix nuotr. koliažas.
C.Ronaldo (dešinėje) sureagavo į L.Messi triumfą.<br>AFP/ZP/Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 1, 2023, 10:34 AM, atnaujinta Nov 1, 2023, 10:36 AM

2023 metais argentinietis sužaidė 42 rungtynes, per kurias pelnė 28 įvarčius ir atliko 12 rezultatyvių perdavimų. Balsavimui didelės įtakos turėjo ir 2022 metų gale vykęs pasaulio čempionatas, kuriame „blusa“ sužibėjo ryškiausiomis spalvomis.

Antroje vietoje liko Erlingas Haalandas („Manchester City“/Norvegija), trečias – Kylianas Mbappe (Paryžiaus „Saint-Germain“/Prancūzija).

Šventėje nedalyvavo, bet apie ją savo nuomonę turėjo šiuo metu Saudo Arabijoje rungtyniaujantis Cristiano Ronaldo.

Savo kolekcijoje taip pat ne vieną „Auksinį kamuolį“ (5) turintis portugalas socialinėje erdvėje sureagavo į žinią, kad šį trofėjų šiemet iškovojo L.Messi.

Po vienu iš faktą skelbiančių instagramo įrašų 38-erių futbolininkas pakomentavo keturis iki ašarų besijuokiančius veidelius, taip savitai išreikšdamas nepagarbą nugalėtojui (pats C.Ronaldo šiemet apskirtai nebuvo įtrauktas į 30 dėl šio titulo besivaržiusių futbolininkų sąrašą)

Šis C.Ronaldo įrašas nulaukė nemažai reakcijų socialinėje erdvėje. Legendiniam futbolininkui atsirado nemažai pritariančių žmonių, nes futbolo bendruomenėje vis garsiau kalbama, jog šiemet „Auksinį kamuolį“ turėjo laimėti ne L.Messi.

Primename, kad argentinietis geriausiu planetos futbolininku taip pat buvo pripažintas 2009–2012, 2015, 2019 ir 2021 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.