Vilniaus „Žalgirį“ įveikęs „Hegelmann“ sustiprino savo šansus kovoje dėl bronzos

Dar vienas 35-ojo „Optibet A lygos“ turo mačas sužaistas Kaune, kur vietos ekipa priėmė svečių iš sostinės išbandymą. Kauno rajono „Hegelmann“ rezultatu 2:0 (1:0) nugalėjo Vilniaus „Žalgirį“ bei savo sąskaitą papildė itin svarbiais taškais.

 Vilniaus „Žalgirį“ įveikęs „Hegelmann“ sustiprino savo šansus kovoje dėl bronzos<br> alyga.lt nuotr.
 Vilniaus „Žalgirį“ įveikęs „Hegelmann“ sustiprino savo šansus kovoje dėl bronzos<br> alyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

alyga.lt

Nov 4, 2023, 5:18 PM

Nors komandos pirmoje kėlinio pusėje pavojingomis progomis neišsiskyrė, tačiau sužaidus kiek mažiau nei pusvalandį grubiai suklydo Nassimas Hnidas, klaida pasinaudoję bei į greitą ataką nuskubėję Maiklas Thuique bei Filipas Dangubičius išvedė savo ekipą į priekį. Kėliniui einant į pabaigą Vincentas Šarkauskas gan lengvai susitvarkė su Adamo Fofanos ir Mathiaso Oyewusi bandymais, sykį kamuolį virš vartų siuntė Joelis Bopesu.

Antrosios rungtynių pusės pradžia buvo panaši į pirmąjį kėlinį – abu klubai aikštės viduryje ilgai neužsibūdavo bei skubėdavo varžovų vartų link, o pavojingų progų nebuvo nė vienoje aikštės pusėje.

65-ąją minutę Patricas Popescu kamuolį atidavė Giedriui Matulevičiui, pastarojo smūgį atrėmė Edvinas Gertmonas. Mėlynai balti tašką dvikovoje padėjo 81-ąją minutę – F. Dangubičius atliko perdavimą į baudos aikštelę, U. Oduenyi kamuolį sukirto su vartų konstrukciją, o P. Popescu pasižymėjo rezultatyviu šūviu į tuščius vartus.

Laikui bėgant žalgiriečiai susikūrė kelias pavojingas progas, bet nė viena iš jų įvarčiu nevirto, o tai reiškia, jog po 35-ojo „Optibet A lygos“ turo Vladimiro Čeburino kariauna su 72 taškais išlieka antroje pozicijoje, tuo tarpu „Hegelmann“ klubas su 59 taškais pavijo FA „Šiauliai“ bei užkopė į 3-iąją turnyro lentelės poziciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.