Sveiku protu nesuvokiama – nusikaltėlių gauja Brazilijoje kėsinosi pagrobti Neymaro naujagimę dukrą

Brazilijoje – sveiku protu nesuprantama drama. Ginkluoti užpuolikai įsibrovę į namus siekdami pagrobti naujagimę Neymaro dukrą.

 Neymaras<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 Neymaras<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2023, 8:38 PM, atnaujinta Nov 8, 2023, 12:14 AM

Laikraštis R7 skelbia, jog nusikaltėlių gauja įsiveržė į Neymaro draugės Brunos Bianciardi namus San Paule, kuriuose surišo šios tėvus ir apiplėšė namus.

Pranešama, jog buvo kėsinamasi pagrobti ir naujagimę Neymaro ir B.Bianciardi dukrą. Laimei nei mergaitės, nei jos mamos namuose nebuvo, o patys tėvai per išpuolį nenukentėjo.

Brazilijos savivaldybės civilinės gvardijos (GCM) filmuota medžiaga parodė, kaip trys įtariamieji automobiliu atvyko į namus. GCM atskleidė, kad vienas asmuo, kuris šiuo metu sulaikytas, yra to paties daugiabučio gyventojas.

Šis įtariamasis tebėra vienintelis pareigūnų sulaikytas asmuo. Kiti du sugebėjo pabėgti iš įvykio vietos su daugybę B.Bianciardi daiktų, įskaitant prabangias rankines, laikrodžius ir papuošalus.

„Globo“ praneša, kad antrasis nusikaltėlis buvo nustatytas, bet nesučiuptas, o trečiasis lieka laisvėje. Neymaras incidento kol kas nekomentuoja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.