Sirgalių muštynėmis pažymėtame mače – L. Messi ir Argentinos rinktinė išrašė neeilinį pralaimėjimą brazilams

Pietų Amerikoje įvyko karšta Brazilijos ir Argentinos futbolo rinkinių dvikova atrankoje į 2026 m. pasaulio futbolo čempionatą, o rungtynės nepraėjo be incidentų.

Be konfliktų neapsiėjusiame Argentinos ir Brazlijos futbolininkų mače pergalę šventė L. Messi bei jo komandos draugai<br>ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
Be konfliktų neapsiėjusiame Argentinos ir Brazlijos futbolininkų mače pergalę šventė L. Messi bei jo komandos draugai<br>ZUMAPress.com/SPO/ZEUS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 22, 2023, 10:23 AM

Šios rungtynės vyko Rio de Žaneire, Brazilijoje, tačiau namų sienos nepadėjo vietos futbolininkams pranokti Lionelio Messi ir jo komandos draugų. Išvykoje pergalę 1:0 šventė argentiniečiai.

Tai – istorinis brazilų pralaimėjimas. Brazilai pirmąkart pralaimėjo atrankoje į pasaulio čempionatą. Prieš tai Brazilijos rinktinė buvo iškovojusi net 51 pergalę ir 13 kartų buvo sužaidusi lygiu rezultatu.

Šiose rungtynėse pirmą ir paskutinį įvartį įmušė Nicolas Otamendi, kuris pasižymėjo 63-ąją rungtynių minutę.

Visgi šiame mače nebuvo apsieita be incidentų. Problemos jau kilo prieš rungtynes, kuomet mačo pradžia vėlavo 30 minučių dėl muštynių tarp Brazilijos ir Argentinos aistruolių.

Masines muštynes bandė tramdyti policijos pareigūnai, tačiau jiems to padaryti pernelyg nepavyko ir kovos tribūnose tęsėsi. Vienam iš sirgalių buvo praskelta galva. Aistruolis iš stadiono išneštas ant neštuvų.

Visgi po to įsiaudrinusius sirgalius bandė raminti Argentinos rinktinės futbolininkai, kurie artėjo prie tribūnų ir tikėjosi numalšinti aistras.

Aprimus sirgaliams galop prasidėjo rungtynės. Tribūnose iš viso buvo net 69 tūkst. sirgalių, iš kurių apie 3 tūkstančiai argentiniečių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.