Į konfliktą su L. Messi įsivėlęs Rodrygo apsitvėrė tylos siena: „Negaliu kalbėti – to man neleidžia „Real“

Praėjusią savaitę vykusiose atrankos į 2026-ųjų pasaulio futbolo čempionato Pietų Amerikos zonos rungtynėse į konfliktą įsivėlė Brazilijos rinktinės žvaigždė Rodrygo ir Argentinos rinktinės kapitonas Lionelis Messi.

Rodrygo konfliktavo su L.Messi.<br>Reuters/Scanpix nutor.
Rodrygo konfliktavo su L.Messi.<br>Reuters/Scanpix nutor.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-11-30 11:50, atnaujinta 2023-11-30 11:51

Karštose rungtynėse futbolininkai nevengė konfliktų nei aikštėje, nei ir už jos ribų. Tunelyje skriejo iš abiejų pusių skriejo įžeidinėjimų kupini pareiškimai.

Argentina laimėjo „Maracana“ stadione vykusias rungtynes 1:0. Akistatoje pliekiesi ne tik žaidėjai, bet ir sirgaliai – dėl neramumų tribūnose rungtynės buvo atidėtos pusvalandį.

Nors po šių įvykių pradėjo daugiau nei savaitė, tačiau Brazilijos rinktinės ir Madrido „Real“ futbolininkas Rodrygo vis dar atsisako plačiau kalbėti apie kibirkštis su geriausiu planetos futbolininku.

„Negaliu apie tai kalbėti – man to neleidžia „Real“, – po trečiadienį įvykusių UEFA Čempionų lygos rungtynių kalbėjo brazilas.

Čempionų lygos akistatoje Madrido „Real“ namuose 4:2 pranoko „Napoli“ ekipą ir užsitikrino pirmąją vietą savo pogrupyje.

Vis dėlto Rodrygo ir Brazilijos rinktinei atrankoje į pasaulio futbolo čempionatą kol kas viskas taip gerai nesiklosto – po šešerių rungtynių brazilai užima vos šeštąją grupės vietą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.