„Sūduva“ išsaugojo vietinį futbolininką

Marijampolietis Žygimantas Baltrūnas ir „Sūduva“ pratęsė bendradarbiavimą – 21 metų krašto gynėjas pasirašė naują sutartį su gimtojo miesto klubu.

 Žygimantas Baltrūnas<br> Vytauto Kuralavičiaus nuotr.
 Žygimantas Baltrūnas<br> Vytauto Kuralavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-01 17:01

Į Lietuvos jaunimo rinktinę pastaruoju metu nuolat kviestas žaidėjas po karjeros etapo Italijoje atstovavo „Sūduvai“ du pastaruosius sezonus. 2022 metais „Optibet A lygoje“ Ž.Baltrūnas sužaidė tik 4 rungtynes, o šiemet – jau net 31. 2023-aisiais krašto gynėjas įvarčiais nepasižymėjo, bet 4 kartus buvo įspėtas.

„Praeitą komandos sezoną vertinu tikrai neblogai, buvo ir sunkiai iškovotų pergalių, buvo ir nesėkmingų dienų. Buvo suburta nauja jauna komanda, bet manau, kad susitvarkėme su iššūkiais, užimta 7 vieta yra neblogas galutinis rezultatas, – sakė futbolininkas. – Pats sužaidžiau savo pirmą tvirtą sezoną lygoje, esu dėkingas treneriams, kurie manimi tikėjo ir pasitikėjo. Man praeitą sezoną daugiausia emocijų sukėlė pergalė prie savų žiūrovų prieš Vilniaus „Žalgirį“, tos dienos tikrai nepamiršiu. Bet visada yra kur tobulėti ir ko mokytis iš kitų.“

Sprendimas pasirašyti naują sutartį su gimtojo miesto klubu Ž.Baltrūnui buvo lengvas.

„Susitikome su klubo direktoriumi ir prezidentu, aptarėme visas sąlygas, susitarimas buvo greitas ir sklandus. Džiaugiuosi, kad būsiu šio klubo dalimi ir kitą sezoną, – kalbėjo marijampolietis. – Tikiuosi dar daugiau prisidėti prie geresnių komandos rezultatų.“

„Sūduva“ pasirengimą naujam sezonui pradės sausio viduryje, o komandos aistruoliai jau dabar gali įsigyti 2024 metų klubo narystes ir abonementus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.