Šiurpus įvykis Prancūzijoje: prieš futbolo rungtynes nužudytas „Nantes“ klubo aistruolis

BBC praneša, kad prieš šeštadienio Prancūzijos futbolo lygos rungtynes buvo mirtinai peiliu sužeistas futbolo sirgalius.

 „Nantes“ klubo sirgaliai<br> AFP/SPO/Scanpix nuotr.
 „Nantes“ klubo sirgaliai<br> AFP/SPO/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2023, 8:05 AM

Prieš aukščiausios Prancūzijos futbolo lygos („Ligue 1“) mačą tarp „Nantes“ ir „Nice“ komandų įvyko tragedija. „Nice“ sirgaliai vyko į rungtynes link varžovų stadiono, tačiau tuomet buvo užpulti „Nantes“ sirgalių.

Mirtinai sužeistas buvo „Nantes“ grupės aistruolis, kuris užpuolė svečių sirgalius. Pranešama, kad mirusiam sirgaliui – vos 31-eri. BBC prideda, kad miręs aistruolis turėjo sužeidimų nugaros srityje, o tai galėtų reikšti, kad jis buvo subadytas peiliu.

Taip pat pridedama, kad sulaikytas vienas iš „Nice“ sirgalių, kuris vairavo transporto priemonę. Pranešama, kad suimtajam – 35-eri.

Tai – ne pirmas incidentas, kuris įvyko Prancūzijos futbolo padangėje.

Prieš daugmaž savaitę du Bresto komandos sirgaliai buvo sužeisti, kuomet jų autobusas buvo apmėtytas daiktais po to, kai jų komanda 3:1 laimėjo prieš „Montpellier“ vienuolikę.

Dar anksčiau Liono klubo komandos autobusas buvo apmėtytas akmenimis bevažiuojant link Marselio komandos stadiono. Tuomet nukentėjo Liono komandos vyriausiasis treneris Fabio Grosso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.