Lietuvis teisėjaus UEFA Čempionų lygos rungtynėse

Lietuvos teisėjų brigada sulaukė įvertinimo ir dirbs UEFA Čempionų lygos grupių etapo šeštojo turo rungtynėse.

 Manfredas Lukjančukas<br> LFF.lt nuotr.
 Manfredas Lukjančukas<br> LFF.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 12, 2023, 11:34 AM

Šią savaitę finišuoja UEFA čempionų lygos grupių etapas, o paskutiniojo jo turo rungtynėse paskirta dirbti Lietuvos teisėjų brigada.

Šį kartą tokio įvertinimo sulaukė Manfredas Lukjančukas ir jo teisėjų brigada, kurie gruodžio 13 dieną dirbs G grupės rungtynėse Vokietijoje tarp RB „Leipzig“ ir Berno „Young Boys“ ekipos iš Šveicarijos.

„RB Arena“ stadione rungtynės trečiadienį prasidės 19.45 val. Lietuvos laiku. Pagrindinis teisėjas šiose rungtynėse bus M. Lukjančukas, jo asistentai – Mangirdas Mirauskas ir Vytenis Kazlauskas, rezervinis arbitras – Vilius Paulauskas.

M. Lukjančukui tai bus debiutas Čempionų lygos pagrindinio etapo varžybose – prieš tai šiaulietis buvo dirbęs žemesnio rango turnyruose, o stipriausio Europos klubinio turnyro pagrindinėse varžybose tai bus pirmasis arbitro kartas.

G grupėje, likus vienam turui, turnyrinė situacija jau yra aiški – Leipcigo komanda jau žino, kad grupėje finišuos antra ir pateks į atkrintamąsias varžybas, tuo tarpu Šveicarijos klubas jau yra garantavęs sau trečią poziciją ir tarptautinį sezoną pratęs UEFA Europos lygos atkrintamosiose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.