„Džiugas“ pradėjo kito sezono sudėties komplektaciją

2024 metų sezone Telšių „Džiugo“ gretose ir toliau matysime rungtyniaujančius žemaičius, vicekapitoną Tomą Rapalavičių ir kapitoną Luką Ankudinovą, o komandą papildė buvęs Vilniaus „Riterių“ žaidėjas.

 Tomas Dombrauskis<br> fkriteriai.lt nuotr.
 Tomas Dombrauskis<br> fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

alyga.lt

Dec 25, 2023, 10:51 AM

Komandos senbuvis T.Rapalavičius praėjusiame „Optibet A lygos“ sezone sužaidė 21 rungtynes, per kurias pelnė 2 įvarčius ir buvo labai svarbi komandos dalis ir galvos skausmas varžovų ekipoms.

Tuo tarpu kapitonas L.Ankudinovas praėjusiame sezone sužaidė 30 rungtynių bei pelnė 2 įvarčius ir atliko 1 rezultatyvų perdavimą.

Pirmuoju komandos naujoku tapo saugas Tomas Dombrauskis, kuriam Telšių „Džiugas“ nėra svetima ekipa, nes jai jau atstovavo 2017 metais „Optibet Pirmoje lygoje“.

Žaidėjas į Telšius atvyksta iš Vilniaus „Riterių“ ekipos, kurią paliko dar spalio mėnesį. 27 metų žaidėjas per savo profesionalią karjerą yra atstovavęs Utenos „Uteniui“, „Džiugui“, „Palangai“ bei pastarajai ekipai, iš kurios žaidėjas grįžta į Telšius – „Riteriams“.

2017 metais T. Dombrauskis papildė „Džiugo“ ekipą, kurioje sužaidė 28 rungtynes ir pelnė 1 įvartį. Vėliau žaidėjo karjera pakrypo į Palangą ir „Riterių“ ekipą, kurioje rungtyniavo iki šiol ir ten sužaidė daugiau kaip 100 rungtynių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.