C. Woodas tapo buvusio „Newcastlle United“ klubo duobkasiui

Anglijos futbolo čempionate sėkmingai kovojęs „Newcastle United“ klubas antradienį netikėtai namie 1:3 (1:1) nusileido vienam iš turnyro autsaiderių „Nottingham Forest“.

Chrisas Woodas. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Chrisas Woodas. <br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2023, 5:03 PM, atnaujinta Dec 26, 2023, 6:56 PM

Šeimininkus 23-ąją minutę į priekį išvedė 11 metrų baudinį realizavęs švedas Alexanderis Isakas. Per teisėjo pridėtą laiką rezultatą išlygino „Newcastle United“ komandoje praėjusiame sezone kovojęs Chrisas Woodas.

Naujazelandietis ties tuo nesustojo – jis antrame kėlinyje 53-ąją ir 60-ąją minutėmis pasižymėjo dar du kartu ir padėjo savo klubui nugalėti.

Per 17 mačų Naujosios Zelandijos rinktinės žaidėjas jau pelnė 7 įvarčius. „Newcastle“ ekipa pasiekė antirekordą: per Kalėdas žaidžiantis klubas jau pralaimėjo 47-ąjį kartą – nė vienas Anglijos lygos klubas tokio blogo pasiekimo neturi. maža to: komanda pirmą kartą nusileido „Nottingham“ žaidėjams.

Po šios pergalės „Nottingham“ pakilo į 16-ąją turnyrinės lentelės vietą, o „Newcastle“ su 29 taškais kol kas yra septintoje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.