„Panevėžio“ futbolo klubas išsaugojo dar vieną žaidėją

Lietuvos čempionas „Panevėžio“ futbolo klubas pratęsė sutartį su dar vienu praėjusio sezono žaidėju. Ilgametis ekipos futbolininkas Ernestas Veliulis ir klubas susitarė dėl naujo vienerių metų trukmės kontrakto.

 Ernestas Veliulis<br> fk-panevezys.lt nuotr.
 Ernestas Veliulis<br> fk-panevezys.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fk-panevezys.lt

Jan 6, 2024, 10:05 AM

31-erių saugui tai bus šeštasis sezonas gimtojo miesto komandoje, kurioje panevėžietis antrą kartą per savo karjerą tapo šalies čempionu. 2017 metais jam tą pavyko padaryti su Marijampolės „Sūduva“.

Praėjusiame sezone Lietuvos čempionate E. Veliulis per 28 mačus pelnė įvartį ir atliko rezultatyvų perdavimą. Futbolininkas taip pat buvo mestas į kovą per vienerias LFF taurės bei UEFA Konferencijų lygos atrankos varžybų rungtynes.

„Praėjęs sezonas buvo geriausias „Panevėžio“ istorijoje. Pasidabinome aukso medaliais, turėsime galimybę išbandyti jėgas Čempionų lygos atrankoje. Asmeninį indėlį praėjusį sezoną vertinu dvejopai, turėjau kelias traumas, daug rungtynių teko žaisti ne savo pozicijoje, bet iš kitos pusės tai buvo nauja patirtis. 2017-aisiais tai buvo pirmas mano čempiono titulas, todėl ta emocija buvo stipresnė, bet 2023 metų titulas buvo ypatingas tuo, kad atstovavau savo gimtajam miestui.

⁠2024 metais tikiuosi, kad tiek asmeniškai, tiek komandai pavyks gerai pasirodyti Čempionų lygoje, apginti A lygos čempionų titulą bei sužaisti sezoną be traumų“, – fk-panevezys.lt svetainei apibendrino E. Veliulis.

„Panevėžys“ pasiruošimą naujam sezonui pradės sausio 8 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.