K. Šilkaitis toliau gins „Kauno Žalgirio“ garbę

Ilgametis „Kauno Žalgirio“ narys Karolis Šilkaitis žaliai baltus marškinėlius aukščiausioje šalies lygoje vilkės aštuntą sezoną – prieš prasidedant pasiruošimui 2024 m. sezonui, futbolininkas suraitė parašą ant naujos sutarties su klubu.

 K. Šilkaitis toliau gins „Kauno Žalgirio“ garbę<br> zalgiris.lt nuotr.
 K. Šilkaitis toliau gins „Kauno Žalgirio“ garbę<br> zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Jan 6, 2024, 9:43 AM

K. Šilkaičiui tai bus jubiliejinis, dešimtasis sezonas pajėgiausioje Lietuvos futbolo lygoje. Be septynių sezonų „Kauno Žalgirio“ gretose, dvejus metus saugas taip pat atstovavo „Jonavos“ ekipai.

27-erių metų kaunietis yra vienas daugiausiai rungtynių klubo istorijoje sužaidusių futbolininkų. 193 oficialius susitikimus su žaliai baltais marškinėliais sužaidęs K. Šilkaitis pagal sužaistų rungtynių skaičių komandoje nusileidžia tik 214 dvikovų sužaidusiam vartininkui Deividui Mikelioniui.

Praėjusiame sezone universalus žaidėjas vėl buvo vienas daugiausiai žaidžiančių komandos futbolininkų – įvairiose pozicijose žaidęs K. Šilkaitis visuose turnyruose sužaidė 31 susitikimą ir pasižymėjo vienu pelnytu įvarčiu.

Anksčiau žalgirietis buvo kviečiamas ir į įvairaus amžiaus Lietuvos jaunimo rinktines, taip pat buvo ir nacionalinės rinktinės stovykloje.

Kartu su komandos draugais pasiruošimą sezonui K. Šilkaitis pradės jau sausio 8 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?