Septyniolikmetis „Riterių“ vartininkas prisijungė prie legendinio „Benfica“ klubo

Septyniolikmetis, FK „Riteriai“ akademijos auklėtinis Arnas Voitinovičius pradeda legionieriaus karjerą. Praėjusiais metais A lygoje debiutavęs vartininkas pasirašė profesionalo sutartį su Portugalijos grandu – Lisabonos „Benfica“.

 Arnas Voitinovičius<br> fkriteriai.lt nuotr.
 Arnas Voitinovičius<br> fkriteriai.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fkriteriai.lt

Jan 19, 2024, 3:27 PM, atnaujinta Jan 19, 2024, 3:28 PM

„Dėkoju visiems prisidėjusiems prie mano pasiekimo, geras jausmas kai turiu tiek palaikymo. Dabar turiu fokusuotis į naujus siekius ir atiduoti visą save, kad pasiekčiau dar geresnių rezultatų“, – sakė A.Voitinovičius.

Praėjusių metų sezone, pagrindiniam FK „Riteriai“ vartininkui Armantui Vitkauskui patyrus traumą, jaunasis vartų sargas Arnas Voitinovičius gavo net penkias progas parodyti savo galimybes. Netrukus jis išvyko į Portugalijos klubą „Benfica“ peržiūrai, po kurios pasirašė sutartį.

A.Voitinovičius yra antrasis FK „Riteriai“ akademijos vartininkas, kuris per pastaruosius dvyliką mėnesių pasirašė sutartį su užsienio klubu. Pirmasis buvo Ernestas Lysionok išvykęs į Italijos klubą „Genoa“.

„Arno sėkmė yra pasiekta sunkiu darbu. Mačiau jo užsidegimą. Jis ateidavo į treniruotę pirmiau visų, kas rodė ryžtą, discipliną ir norą tobulėti. Nesvarbu kas ką šnekėjo ir kas ką galvojo, Arnas turėjo aiškius tikslus, kurių siekė. Trumpai tariant, meilė futbolui bei pasitikėjimas savo jėgomis leido jam šiandien atsidurti ten, kur mes jį matome. Linkiu neprarasti ryžto ir siekti aukštumų“, – Arno privalumus vardino jo treneris Mindaugas Malinauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.