Debiutuoti „Panevėžio“ komandoje nespėjęs D. Romanovskis keičia karjeros stotelę

Lietuvos čempiono futbolo klubo „Panevėžys“ gretas paliko saugas Danielis Romanovskis. Vilnietis pasinaudojo sutartyje numatyta išvykimo į užsienį sąlyga ir dar kartą savo karjeroje paragaus legionieriaus duonos.

Lietuvos čempiono futbolo klubo „Panevėžys“ gretas paliko saugas Danielis Romanovskis <br> fk-panevėžys.lt nuotr
Lietuvos čempiono futbolo klubo „Panevėžys“ gretas paliko saugas Danielis Romanovskis <br> fk-panevėžys.lt nuotr
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2024, 2:40 PM, atnaujinta Jan 19, 2024, 3:23 PM

15min.lt žurnalistas Mantas Krasnickas skelbia, jog praėjusį sezoną „Šiaulių“ futbolo klube rungtyniavęs lietuvis karjerą tęs Sakartvele, Tbilsio „Dinamo“ ekipoje.

D.Romanovskis pradėjo pasirengimą sezonui su Aukštaitijos sostinės ekipa ir sužaidė dvejas kontrolines rungtynes su Vilniaus BFA bei Liepojos „Liepaja“ klubais.

Saugas atsisveikino su komandos draugais, kurie Liepojoje sausio 19 dieną, penktadienį, nuo 15 val. žais kontrolinį susitikimą su Latvijos čempionais Rygos RFS futbolininkais.

„Panevėžio“ futbolo klubas padėkojo D.Romanovskiui už įdėtą darbą treniruočių metu ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje.

Lietuviui tai bus trečioji stotelė užsienyje. 2019–2021 metais D.Romanovskis rungtyniavo Ukrainoje, Donecko „Olimpik“ komandoje, o 2018–2019 metų sezone sužaidė keturias rungtynes Belgrado „Zemun“ ekipoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.