Rezultatyviausias lygos lietuvis lieka Šiauliuose

Nuo debiuto „TOPsport A lygoje“ geltonai juodus marškinėlius vilkėjęs Eligijus Jankauskas savo gimtojo miesto ekipai atstovaus ir šiemet.

Eligijus Jankauskas.<br>LFF nuotr.
Eligijus Jankauskas.<br>LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2024, 5:25 PM

Praėjusiame sezone rezultatyviausiu komandos žaidėju tapęs Eligijus šiandien suraitė parašą ant naujos sutarties.

Pasiruošimą naujajam sezonui šiauliečių gretose pradėjęs Eligijus į savo gimtąjį miestą sugrįžo 2022 metais. Į žaidimą atakoje orientuotas FA „Šiauliai“ auklėtinis per šiuos du metus tapo nekeičiamu Mindaugo Čepo pasirinkimų geltonai juodų gretose.

Per šį laiką 25-erių futbolininkas atstovaudamas „Šiaulių“ ekipai sugrįžo į Edgaro Jankausko vadovaujamos nacionalinės Lietuvos vyrų rinktinės gretas, o vilkėdamas geltonai juodus marškinėlius iš viso sužaidė 77 rungtynes, pelnė 22 įvarčius ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

Praėjusiame sezone šiaulietis su savo gimtojo miesto komanda nukeliavo iki LFF taurės finalo ir iškovojo istorinius „TOPsport A lygos“ bronzos medalius.

„Praėjęs sezonas buvo įsimintinas tiek visai FA „Šiauliai“ organizacijai, tiek man asmeniškai, todėl neslėpsiu, turėjau ne vieną pasiūlymą iš užsienio klubų, o į kelis buvau ir net nuvykęs, tačiau nepavyko susitarti dėl sąlygų, buvo tam tikros nežinomybės, o širdis sakė, kad ir toliau noriu žaisti Šiauliuose. Nenoriu būti suprastas neteisingai, tačiau nupieštas viršelis ir turinys viduje buvo skirtingas. Daug galvojau ir nusprendžiau grįžti į organizaciją, su kuria turime neužbaigtų darbų. Laukia labai įdomus sezonas, todėl noriu koncentruotis į pasiruošimą ir visomis mintimis būti ten, kur manimi pasitiki.“,– kalbėjo Šiauliuose liekantis E. Jankauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.