C. Ronaldo ir L. Messi komandų akistatoje – triuškinanti Saudo Arabijos klubo pergalė

Saudo Arabijos „Al-Nassr“ ir JAV „Miami Inter“ ekipos nusprendė nudžiuginti futbolo gerbėjus dar viena dvikova tarp Cristiano Ronalo ir Lionelio Messi. Tačiau žvaigždžių akistatos fanai neišvydo, kaip ir atkaklios kovos.

 C. Ronaldo ir L. Messi komandų akistatoje – triuškinanti Saudo Arabijos klubo pergalė<br> USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
 C. Ronaldo ir L. Messi komandų akistatoje – triuškinanti Saudo Arabijos klubo pergalė<br> USA TODAY Sports/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2024, 10:01 AM

Saudo Arabijoje vykusioje dvikovoje „Al-Nassr“ klubas svečius iš Majamio sutriuškino 6:0 (3:0).

C.Ronaldo buvo priverstas praleisti rungtynes dėl raumens traumos, o L.Messi į aikštę žengė tik paskutinioms 8 minutėms.

„Al-Nassr“ dominavimą pademonstravo jau nuo mačo pradžios. Šeimininkų gretose Otavio, Andersonas Talisca ir Aymericas Laporte‘as pasižymėjo jau per pirmąsias 12 rungtynių minučių.

Antrajame kėlinyje dar du įvarčius pelnęs A.Talisca pasižymėjo „hat-trick‘u“, o paskutinį įvartį rungtynėse pelnė Mohammedas Maranas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.