„Kauno Žalgiris“ pradėjo treniruočių stovyklą Kipre

Trejas kontrolines rungtynes Lietuvoje sužaidęs „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas sezonui toliau ruošiasi Kipre. Vasario 5 dieną kauniečiai atvyko į beveik dvi savaites truksiančią treniruočių stovyklą Limasolio mieste.

 "Kauno Žalgirio" futbolininkai treniruojasi Kipre.<br> zalgiris.lt nuotr.
 "Kauno Žalgirio" futbolininkai treniruojasi Kipre.<br> zalgiris.lt nuotr.
 Mantas Kalnietis<br> zalgiris.lt nuotr.
 Mantas Kalnietis<br> zalgiris.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 6, 2024, 8:01 PM

Iš Kauno oro uosto į Pafoso oro uostą išvykę žalgiriečiai Kipre sužais trejas kontrolines rungtynes ir išmėgins peržiūroje dalyvaujančius futbolininkus.

„Vienas svarbiausių dalykų naujoje komandoje yra jos formavimas ir atmosferos kūrimas. Labai džiaugiuosi, kad treneris Glennas puikiai mato tuos dalykus ir stovykla užsienyje turi aiškų tikslą.

Tikslas ne tik išvažiuoti treniruotis ant natūralios vejos kur yra šilta, bet ir išnaudoti laiką būnant kartu – tiek individualiems pokalbiams su žaidėjais, tiek organizuojant įvairiausias užduotis dirbant grupėse ir lipdant kolektyvą vieno kumščio link.

Lygiai taip pat svarbu ir gero lygio kontrolinės rungtynėse, kuriose išbandysime jėgas su užsienio klubais“, – zalgiris.lt sakė komandos prezidentas Mantas Kalnietis.

Vasario 8 dieną „Kauno Žalgirio“ lauks kontrolinės rungtynės su serbų OFK „Beograd“ ekipa, šiuo metu užtikrintai pirmaujančia antroje pagal pajėgumą Serbijos lygoje.

Vasario 12 dieną „Kauno Žalgirio“ varžovais taps Armėnijos čempionato bronzos medalininkai – Jerevano „Ararat-Armenia“ futbolininkai.

Galiausiai, vasario 16 dieną, žalgiriečiai stovyklą užbaigs kontrolinėmis rungtynėmis su Sakartvelo aukščiausioje lygoje rungtyniaujančiu „Telavi“ klubu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.