Ir vėl apie K. Mbappe perėjimą iš PSG išgirdęs Prancūzijos rinktinės žaidėjas pratrūko: „Atsibodo žinios, ar gerai jis pakakojo“

Atrodo, kad prancūzų žvaigždės Kyliano Mbappe odisėja su kito sezono klubo klausimu jau baigti. Futbolininkas palieka „Paris Saint Germain“ ekipą ir kelsis į Madrido „Real“ kaip laisvasis agentas, apie tai pranešė „Marca“.

Kylianas Mbappe<br>AFP/Scanpix nuotr.
Kylianas Mbappe<br>AFP/Scanpix nuotr.
Kylianas Mbappe<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Kylianas Mbappe<br>AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2024-02-20 15:49, atnaujinta 2024-02-20 15:52

Teigiama, kad puolėjas neseniai paskelbė apie norą pakeisti klubą PSG prezidentui Nasserui Al-Khelaifi ir jau suderino sutartį su „Real“. K.Mbappe beliks tik sutvarkyti išvykino iš PSG detales, kad nepakenktų klubui finansiškai.

Kalbama, kad K.Mbappe su „karališkuoju“ klubu pasirašys penkerių metų sutartį, o per sezoną 25-erių prancūzas uždirbs po 15 mln. eurų.

Be to, K. Mbappe sulauks taip vadinamos lojalumo premijos, kuri sieks 150 mln. eurų ir bus išmokėta per tuos pačius penkerius metus.

13 metų Prancūzijos rinktinės žaidėju buvęs garsus futbolininkas 53 metų Emmanuelis Petit tikino, kad pasaulis jau pavargo nuo naujienų apie Kyliano Mbappe išėjimą ar pasilikimą PSG.

„Prancūzijoje visi pavargę. Kas šešis mėnesius – ta pati istorija. Jis išvyksta? Ar jis išeis? Ar jis pasiliks? Ar jis išeis, bet pasiliks? Ar jis šįryt gerai papusryčiavo? Ar gerai pakakojo? Mes jau pavargome nuo to.

Suprantu, kad ir klubo žaidėjus ši situacija taip pat erzina, nes visas dėmesys nuolat nukreiptas į K.Mbappe. Nes niekas nekalba apie PSG, visada kalbama apie K.Mbappe.

Todėl kai kuriems žaidėjams yra sunku susidoroti su šia situacija.

Todėl sakiau, kad pavargau apie tai kalbėti kas tris savaites“, – sakė buvęs Londono „Arsenal“ ir Prancūzijos rinktinės žaidėjas E.Petit.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.