Turnyrą Italijoje „Gintra“ pradėjo pergale prieš kanadietes

Šiaulių „Gintros“ komanda turnyrą Romoje „Caput Mundi 2024“ pradėjo pergale. Po permainingos kovos A grupėje Lietuvos čempionės 3:2 (3:0) įveikė Ontarijo „Saltfleet Stoney Creek“ klubą iš Kanados.

 Turnyrą Italijoje „Gintra“ pradėjo pergale prieš kanadietes<br> Organizatorių nuotr.
 Turnyrą Italijoje „Gintra“ pradėjo pergale prieš kanadietes<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 26, 2024, 6:23 PM

Antradienį gintriečių lauks turnyro šeimininkių Romos „LND Lazio“ egzaminas.

Susitikimą kur kas sėkmingiau pradėjo mūsišikės. Nuo pat rungtynių pradžios aikštės kontrolę perėmusios Kalojano Petkovo auklėtinės netruko žaidybinę persvarą paversti įvarčiu. Po Saulutės Railaitės smūgio kamuolį atrėmė varžovių vartininkę, bet pirmoji prie jo suskubo ir debiutiniu savo įvarčiu geltonai juodų gretose pasižymėjo bei komandą į priekį išvedė Agnieška Kazarina – 1:0.

Ir toliau dominavusios „Gintros“ futbolininkės vadelių neatleido bei po tikslaus Marijos Galkino smūgio galva padvigubino savo pranašumą – 2:0.

Iki pertraukos geltonai juodoms pavyko įtvirtinti persvarą, kai tiksliu smūgiu pasižymėjo pirmąjį savo įvartį vilkint Lietuvos čempionių aprangą pelniusi saugė Kaya Hawkinson – 3:0.

Vis dėlto po pertraukos kanadietės pademonstravo charakterį ir sugebėjo atsitiesti. Iš pradžių sušvelninusios rezultatą, vėliau jos pelnė ir antrąjį įvartį bei persvara tapo trapi 3:2. Šiaulietėms pavyko atlaikyti varžovių bandymus išlyginti rezultatą ir teisėjo švilpukas paskelbė gintriečių pergalę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.