V. Venslovaitienė pakomentavo visuomenę papiktinusį ėjimą: vertybinį aspektą praleido pro akis

Sausio pabaigoje Vilniaus „Žalgiris“ oficialiai pranešė, kad sukirto rankomis su iš iš Bosnijos ir Hercegovinos kilusiu futbolininku Nardinu Mulahusejnovičiumi. Vis dėlto 25-erių futbolininko karjera Vilniuje truko mažiau nei dieną – vos po kelių valandų „Žalgiris“ pranešė, kad bosnis komandoje nežais.

V. Venslovaitienė.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
V. Venslovaitienė.<br>R. Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 27, 2024, 8:58 AM, atnaujinta Feb 27, 2024, 9:36 AM

N.Mulahusejnovičius dar pernai žaidė Rusijos antrajame pagal pajėgumą divizione rungtyniaujančiame Machačkalos „Dinamo“. Po žinios apie potencialų futbolininko atvykimą, visuomenėje kilo nemažas pasipiktinimas, o „Žalgirio“ klubas tąsyk po kelių valandų išstojo su viešu pranešimu.

„Nardinas Mulahusejnovičius nerungtyniaus „Žalgirio“ gretose – klubas ir žaidėjas abipusiu susitarimu nutarė pasukti skirtingais keliais.

Klubas šią savaitę buvo pasiekęs žodinį susitarimą su žaidėju. Jis su savo atstovais atvyko į Vilnių.

Vis dėlto po įvykusio pokalbio tarp klubo ir žaidėjų atstovų abi pusės apsisprendė toliau netęsti bendradarbiavimo nesutarus dėl galutinių kontrakto sąlygų“, – tąsyk rašė Vilniaus „Žalgiris“.

Pirmadienį vykusiame komandos pristatyme ekipos apie tai plačiau prakalbo ir klubo vadovė Vilma Venslovaitienė.

„Man paskambino, kad važiuoja į „Kauno Žalgirį“ žaidėjas rašytis ir mūsų laikas buvo dvi valandos, pasižiūrėti, ar jis mums yra įdomus. Juk ir spaudoje rašė, kad „Kauno Žalgiris“ su juo sutartį pasirašė, ne mes.

Atvažiavus čia, natūralu, kad yra aukšto lygio žaidėjas. Jis gavo pasiūlymą ir išvažiavo. Vertybinis aspektas buvo mūsų pražiūrėjimas, nes reikėjo greitai priimti sprendimus, žaidėjas buvo kokybiškas“, – pripažino ji.

Pristatydama naujojo sezono biudžetą komandos vadovė didelių pokyčių nežadėjo ir pateikė du variantus – pesimistinį ir optimistinį. Pagal pesimistinį variantą, sostinės klubo biudžetą žalgiriečiai turės 3,4 mln. eurų biudžetą, o pagal optimistinį scenarijų jis gali siekti net 7,6 mln. eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.