„Gintra“ žengė į turnyro Italijoje finalą

Pergale turnyro Romoje „Caput Mundi 2024“ grupės etapą užbaigusios „Gintros“ futbolininkės žengė į finalą. A grupėje visas tris pergales iškovojusios gintrietės paskutiniame mače 2:1 (0:1) įveikė Velso koledžų rinktinę.

 „Gintra“ žengė į „Caput Mundi 2024“ turnyro finalą<br> Klubo nuotr.
 „Gintra“ žengė į „Caput Mundi 2024“ turnyro finalą<br> Klubo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 29, 2024, 6:45 PM

Lietuvos čempionės turnyro finale susitiks su B grupę laimėjusia Anglijos koledžų rinktine. Rungtynės vyks jau rytoj, kovo 1 dieną.

Priešingai nei ankstesnėse rungtynėse gintrietės šįkart buvo priverstos vytis varžoves. Pirmajame kėlinyje varžovės anksti išsiveržė į priekį. Nors dar per pirmas 45 minutes Saulės miesto atstovės turėjo ne vieną gerą šansą atstatyti status-quo, bet to padaryti nepavyko ir lemiami įvykiai nusikėlė į antrą kėlinį.

Jame „Gintros“ vienuolikė visiškai perėmė iniciatyvą ir prispaudė vales jų aikštės pusėje. Atsipalaidavusi nuo varžovių gynėjų išlyginamąjį įvartį pelnė puolėja Meida Proscevičiūtė – 1:1.

Nors lygiųjų šiaulietėms pakako tam, kad žengti į turnyro finalą, tokiu rezultatu mūsiškės susitikimo baigti neketino. Ir toliau aktyviai spaudusios varžoves pelnė pergalingą įvartį, kurio autore tapo Agnieška Kazarina – 2:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas